Skocz do zawartości

teo b

adieepl

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, 

wyszukiwarka na tym forum działa bardzo dobrze, polecam!

Zadaszony to tylko koło przychodni: Medycyna Grabieniec ale dopiero pod koniec marca zdecydują czy wpuszczą motocykle. 155pln/miejsce samochode.

Właśnie miałem tam podejść się dowiedzieć mam 5min od domu, będziesz tam szukał miejsca może byśmy wzięli na pół?

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

6 godzin temu, adieepl napisał:

Właśnie miałem tam podejść się dowiedzieć mam 5min od domu, będziesz tam szukał miejsca może byśmy wzięli na pół?

Stoje tam od 7miu sezonów. Póki co - mam jednego chętnego. Jeśli coś się zmieni  to dam znać. Powodzenia.

Byłem pytałem się są 3 wolne wiaty jeszcze 155zł miesiąc, można na dwa motocykle. Chętny by był ktoś wsiąść na pół lub może ktoś już ma i szuka lokatora?;)

5 godzin temu, adieepl napisał:

Przy medycyna grabieniec.

Siemka, ja byłbym chętny.Odezwij się do mnie( na profilu znajdziesz nr.Tel).

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Gdyby ktoś był zainteresowany, załączam nowy regulamin parkingu przy medycynie grabieniec... 

Szczególnie ważny jest dla nas §1, pkt. 1, ppkt a. 

DSC_0336.JPG

DSC_0337.JPG

DSC_0338.JPG

DSC_0339.JPG

No akurat kosa o niebo lepsza niż centralka (jeśli chodzi o stabilność).

Ten nowy zapis w regulaminie (pomijam już sam "królewski" charakter tego obwieszczenia), wynika z tego, że podczas jesiennych wichur przewrócił się komuś na parkingu skuter. Skuterek lekki, przykryty był tylko w górnej połowie, wiało jak cholera, stał na centralce i się przewrócił. Nic się nie stało ale już ci którzy motocyklistów nie chcą zasiali odpowiednią panikę. 

Jak pisałem kilka postów wyżej... to mój chyba ósmy sezon na tym parkingu. Jest najlepszy w okolicy. Mamy w zarządzie przeciwników (motocykli). Zachowujmy się jak należy, stabilnie parkujmy sprzęt i będzie dobrze.

@adieepl, na jednym miejscu widziałem dziś samotne moto (chyba duży bandzior), podejdź może i podpytaj o nr. do kierowcy. W zeszłym roku stał z nim chyba jakiś endurak, może w tym sezonie jest sam

Edytowane przez gary (wyświetl historię edycji)