NIKT Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2019 Zakulem lancuch (RK 525) pierwszy raz w zyciu, ale mam pytanie czy dobrze ? Czy nie za malo rozkulem sworzen ? Jakies konkretne wymiary powinien miec sworzen po zakuwaniu ? Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
Nervous Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2019 Może porównaj suwmiarką sworzeń zakuty z tymi fabrycznymi ? 0 Cytuj
NIKT Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2019 Dzieki za sugestie Wiem ze RK podaje prawidlowe rozkucie od 0.152 do 0.5mmAle w przyplywie szczescia i na filmikach mowili ze przy zakuwaniu 1 do 1.5 obrotu zakuwarka i po 1,5 obrotu wyglada jak na foto.. A ja jak idiota zamiast zmierzyc srednice zewnetrzna pina przed zakuwaniem, zmierzylem wewnetrzna i z 3mm zrobilo sie 3,45. Tyle ze na stronie producenta kazdego podaja ze srednica zewnetrzna ma sie zwiekszyc o 0,5mm Napisalem do RK meila i moze mi podadza wymiar Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
NIKT Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 Gdyby ktos potrzebowal info o zakuwce RK 525 GXW to dostalem odpowiedz od RK Japan:" Good day.Thank you for your continuous support to RK product.Your chain is a RK 525 GXW, the MAXIMUM Rivet Diameter is 5.55mm +0.1 -0.Make sure there is no crack on the flare, and the rivet should be fine.Best Regards,RK Japan"Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi