bedek Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Jak w temacie szukam pomieszczenia/garażu na skuter w okolicy teofilowa A, ewentualnie traktorowej. Blaszaki odpadają chyba że byłby wyłożony styropianem bo ten co mam obecnie to skraplająca się para powoduje opady deszczu a zimą wiszące sople, według mnie te same warunki miałbym trzymając pod chmurką. Najfajniej coś murowanego z prądem. Może ma ktoś kawałek wolnego miejsca u siebie? jestem spokojna, niebrudząca osobą, płacąca zawsze na czas. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Ja na swoj kapiacy garaz blaszany zaradzilem podwieszeniem pod sufitem jakiejs geby wyborczej co zapomniala zdjac z plotu, zeby kapalo na nia a nie na motocykl Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek28 Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Siema, ja także poszukuje miejsca parkingowego na motor.Mieszkam na Traktorowej(Teofilów) , więc gdzieś w pobliżu.. Jest tu może ktoś kto chciałby współdzielic miejsce ?:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi