bedek Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2019 Jak w temacie szukam pomieszczenia/garażu na skuter w okolicy teofilowa A, ewentualnie traktorowej. Blaszaki odpadają chyba że byłby wyłożony styropianem bo ten co mam obecnie to skraplająca się para powoduje opady deszczu a zimą wiszące sople, według mnie te same warunki miałbym trzymając pod chmurką. Najfajniej coś murowanego z prądem. Może ma ktoś kawałek wolnego miejsca u siebie? jestem spokojna, niebrudząca osobą, płacąca zawsze na czas. 0 Cytuj
NIKT Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2019 Ja na swoj kapiacy garaz blaszany zaradzilem podwieszeniem pod sufitem jakiejs geby wyborczej co zapomniala zdjac z plotu, zeby kapalo na nia a nie na motocykl Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
maniek28 Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2019 Siema, ja także poszukuje miejsca parkingowego na motor.Mieszkam na Traktorowej(Teofilów) , więc gdzieś w pobliżu.. Jest tu może ktoś kto chciałby współdzielic miejsce ?:) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi