Patryk698 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 Witam wszystkich forumowiczów, mam 23 lata. Zamiłowanie do motocykli od dziecka😁. Zaczynałem od szerszenia motorynki to było coś Przewinęły się również skutery ,choppery ,sport. Doszło do swojego wymarzonego motocykla czyli seria GSXR SUZUKI ten dźwięk odbiera mowę a jazda jest czymś niezwykłym ! 😍 Jeśli miałbym pisać coś o sobie to jestem osoba z pozytywną energią lubiąca czas spędzać aktywnie. Pozdrawiam i dziękuję za przeczytanie posta LWG !💪 0 Cytuj
Robaszek Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Witam Każde suzuki nie jest złe😁 0 Cytuj
Patryk698 Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2019 W sumie każdy motocykl nie jest zły kwestia wizji motocyklisty w czym się widzi i co sprawia mu przyjemność☺️ 1 Cytuj
Lancet Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
B3DNAR Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 Szacuneczek Ostry klasyk! Szerokości 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
Rekomendowane odpowiedzi