Davno Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Cześć wszystkim,W tym roku kupiłem sobie Kawasaki ZL 600 z 1995 roku. Moto nie chodziło na wolnych. Musiałem wyciągnąć airboxa ponieważ linka wolnych obrotów wypadła ze swojego prowadzenia. Problem zaczął się gdy chciałem wsadzić airbox na swoje miejsce. Jest tam tak małe pole manewru, że walczę z tym już jakiś czas. Dodam, że cały gaźnik został na swoim miejscu. Ciężko jest naprowadzic wszystkie krocie na gaźnik no i ogólnie manewrowac airboxem w środku. Czy muszę wykręcić cały gaźnik i zmontować go z airboxem i dopiero wtedy zakładać na moto. Może ktoś wie czy jest opcja bez ściągania gaźnika. Dzięki za informację Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Davno (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbsom Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Cześć. Czy udało Ci się znaleźć spodob na spasowanie gaźnika z puszką? Mam ten sam problem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi