Pawel^moto Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2018 Milo mi wszystkich powitac . 0 Cytuj Burn rubber not your soul
Lancet Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2018 Czołem - a coś więcej o sobie? 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Pawel^moto Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2018 7 minutes ago, Lancet said: Czołem - a coś więcej o sobie? Mowisz masz , mam 30 lat prawko A od lat 7 , z zakupem motocykla czekalem na odpowiedni moment ( trzeba bylo poukladac w glowie ) , obecnie nadszedl ten moment chce cieszyc sie znow jazda na moto , chce dolaczyc do waszej spolecznosci . Wczesniej probowalem jezdzic na virago oraz zx636r znajomych . 1 Cytuj Burn rubber not your soul
Madman Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2019 Siema 0 Cytuj Dobrze że nie jestem normalny bo już dawno bym zwariował
Rekomendowane odpowiedzi