Skocz do zawartości

Proszę o pomoc w identyfikacji cześci

Mundek

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

kupiłem niedawno nowy wehikuł (Kawasaki Versys 650 2007r) i są w nim zamontowane nieoryginalne podnóżki wraz z elementem do którego się je przykręca. Chcę je wymienić na seryjne i potrzebuję zakupić oryginalną część którą widać na zdjęciach zaznaczoną na czerwono. Jak  ktoś wie, proszę o informację jak się taka część nazywa i gdzie można dostać.

IMG_20181213_190441.jpg

IMG_20181213_192743.jpg

Edytowane przez Mundek (wyświetl historię edycji)

Witam,

Zerknij sobie tutaj :

W częściach od ZRXa znajdziesz podnóżki z takimi mocowaniami jak Twoje -  myślę, że zdjęcia dadzą CI pogląd na to jak to wygląda.

Moje są powyginane i raczej na części typu trzpień, sprężynka, itd. Ale pogląd masz.

Powinno to wyglądać podobnie jak tutaj https://allegro.pl/sw-motech-podnozki-ion-kawasaki-versys-650-i7689060876.html .

Dnia 13.12.2018 o 20:36, NIKT napisał:

Po mojemu to jest "mocowanie podnóżków" a te podnozki ze zdjecia wygladaja jak podnozki pasazera emoji14.png

Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka

W ZRXie też tak wygląda przód. I również się ździwiłem , że to nie pasażer :D

@Mundek jeśli będziesz do czegoś potrzebował moich podnóżków to dawaj znać - mogę dać CI je za darmo. Od razu mówię, że nie są w dobrym stanie, ale do przymiarki lub na części mogą jeszcze się przydać.

spowiednik Dzięki za pomoc. Lewe mocowanie znalazłem na allegro razem z podnóżkiem, a jeśli chodzi o prawe to będę zamawiał cały set. Niestety trochę będzie to kosztować ale będzie wszystko jak w serii. Pozdrawiam i wesołych świąt.

Edytowane przez Mundek (wyświetl historię edycji)