Mundek Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Cześć, kupiłem niedawno nowy wehikuł (Kawasaki Versys 650 2007r) i są w nim zamontowane nieoryginalne podnóżki wraz z elementem do którego się je przykręca. Chcę je wymienić na seryjne i potrzebuję zakupić oryginalną część którą widać na zdjęciach zaznaczoną na czerwono. Jak ktoś wie, proszę o informację jak się taka część nazywa i gdzie można dostać. Edytowane 13 Grudnia 2018 przez Mundek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
NIKT Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2018 Po mojemu to jest "mocowanie podnóżków" a te podnozki ze zdjecia wygladaja jak podnozki pasazera Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
spowiednik Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2018 Witam, Zerknij sobie tutaj : W częściach od ZRXa znajdziesz podnóżki z takimi mocowaniami jak Twoje - myślę, że zdjęcia dadzą CI pogląd na to jak to wygląda. Moje są powyginane i raczej na części typu trzpień, sprężynka, itd. Ale pogląd masz. Powinno to wyglądać podobnie jak tutaj https://allegro.pl/sw-motech-podnozki-ion-kawasaki-versys-650-i7689060876.html . Dnia 13.12.2018 o 20:36, NIKT napisał: Po mojemu to jest "mocowanie podnóżków" a te podnozki ze zdjecia wygladaja jak podnozki pasazera Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka W ZRXie też tak wygląda przód. I również się ździwiłem , że to nie pasażer @Mundek jeśli będziesz do czegoś potrzebował moich podnóżków to dawaj znać - mogę dać CI je za darmo. Od razu mówię, że nie są w dobrym stanie, ale do przymiarki lub na części mogą jeszcze się przydać. 0 Cytuj
Mundek Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) spowiednik Dzięki za pomoc. Lewe mocowanie znalazłem na allegro razem z podnóżkiem, a jeśli chodzi o prawe to będę zamawiał cały set. Niestety trochę będzie to kosztować ale będzie wszystko jak w serii. Pozdrawiam i wesołych świąt. Edytowane 23 Grudnia 2018 przez Mundek (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi