Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Poszukiwane firmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Szukam firm, które wykonają następujące rzeczy.

wykonanie od A do Z

Szambo - dziura  w ziemi, wstawienie i podłaczenie

Dach na garażu

Szafę wnękową

Może macie już sprawdzone firmy 

Edytowane przez Toschie (wyświetl historię edycji)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szafa ? Jedynym problem jest czas jak ogarniasz temat materiału powiem gdzie co i jak to mogę ci zmontować w jakąś niedzielę

Opublikowano
Dnia 22.12.2018 o 19:01, wielebny67 napisał:

Szafa ? Jedynym problem jest czas emoji26.png jak ogarniasz temat materiału powiem gdzie co i jak to mogę ci zmontować w jakąś niedzielę

Dziękuję bardzo za propozycję. Zależy mi na usłudze od A do Z . Nie ma czasu na ogarnianie materiału i docinanie.

Opublikowano

Szamba - jeden z większych producentów w Polsce, raczej ludzie zadowoleni, normalne materiały. Montaż mają również więc od A do Z z doborem, itd.

Sądzę, że chyba cenowo też muszą być w miarę konkurencyjny bo są producentem.

https://oczyszczalnia.net/kontakt/

Dach - ekipa zaradna, u kilku klientów robili, widziałem same efekty - bardzo OK  - Zbyszek  608 371 535

Szafa wnękowa i każde inne meble, jak również czasem wyzwania :D - naprawdę dobry gość Grzegorz, spokojny, dobre ceny, robota bardzo fachowa - 609 430 320

Wszystkie firmy mają wieloletnie doświadczenie, nie są to firmy krzaki, nie robią na pałę, idzie się z nimi dogadać i wiem, że robią dobrze.

Przypominam tylko o jednym - na rynku jest masa pracy i nikt nie ma normalnych terminów, a o cenach sprzed roku, dwóch, trzech można zapomnieć.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Warto poszperać w tym temacie w Internecie. Z całą pewnością coś się znajdzie.

Opublikowano
3 godziny temu, wiolka2310 napisał:

Warto poszperać w tym temacie w Internecie. Z całą pewnością coś się znajdzie.

A forum nie jest w internecie ?

" Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W Łodzi nic takiego nie znam. Z Warszawy myślę, że może coś bym mógł polecić.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Polecam szafę na wymiar otwieraną w sposób tradycyjny. Jest to znacznie wygodniejsze niż szafa na wymiar suwana. Miałem w poprzednim mieszkaniu szafy suwane, w obecnym zdecydowałem sie na standardowe otwieranie. Szafa jest bardziej pojemna bo nie marnuje się miejsca na szyny, wszystko dobrze się domyka. Poza tym szafy suwane mają brzydkie widoczne mechanizmy A szafy z niewidocznymi mechanizmami są o wiele droższe.

No i poczytaj sobie opinie o firmie na jaką się decydujesz bo firm jest wiele i nie wszystkie mają doświadczenie. 

https://www.zvami.tv/wiadomosci/s/6214,szafy-na-wymiar-przechowywanie-w-najlepszym-porzadku

Edytowane przez Edkow (wyświetl historię edycji)