Toschie Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Witam Szukam firm, które wykonają następujące rzeczy. wykonanie od A do Z Szambo - dziura w ziemi, wstawienie i podłaczenie Dach na garażu Szafę wnękową Może macie już sprawdzone firmy Edytowane 13 Grudnia 2018 przez Toschie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2018 http://www.studbet.pl/ - producent i montażysta 0 Cytuj
wielebny67 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2018 Szafa ? Jedynym problem jest czas jak ogarniasz temat materiału powiem gdzie co i jak to mogę ci zmontować w jakąś niedzielę 0 Cytuj
Toschie Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2018 Dnia 22.12.2018 o 19:01, wielebny67 napisał: Szafa ? Jedynym problem jest czas jak ogarniasz temat materiału powiem gdzie co i jak to mogę ci zmontować w jakąś niedzielę Dziękuję bardzo za propozycję. Zależy mi na usłudze od A do Z . Nie ma czasu na ogarnianie materiału i docinanie. 0 Cytuj
spowiednik Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2018 Szamba - jeden z większych producentów w Polsce, raczej ludzie zadowoleni, normalne materiały. Montaż mają również więc od A do Z z doborem, itd. Sądzę, że chyba cenowo też muszą być w miarę konkurencyjny bo są producentem. https://oczyszczalnia.net/kontakt/ Dach - ekipa zaradna, u kilku klientów robili, widziałem same efekty - bardzo OK - Zbyszek 608 371 535 Szafa wnękowa i każde inne meble, jak również czasem wyzwania - naprawdę dobry gość Grzegorz, spokojny, dobre ceny, robota bardzo fachowa - 609 430 320 Wszystkie firmy mają wieloletnie doświadczenie, nie są to firmy krzaki, nie robią na pałę, idzie się z nimi dogadać i wiem, że robią dobrze. Przypominam tylko o jednym - na rynku jest masa pracy i nikt nie ma normalnych terminów, a o cenach sprzed roku, dwóch, trzech można zapomnieć. 0 Cytuj
wiolka2310 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 Warto poszperać w tym temacie w Internecie. Z całą pewnością coś się znajdzie. 0 Cytuj
eramus Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 3 godziny temu, wiolka2310 napisał: Warto poszperać w tym temacie w Internecie. Z całą pewnością coś się znajdzie. A forum nie jest w internecie ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
matylda Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2019 Z jakiej okolicy? No bo pewnie to nie bez znaczenia? 0 Cytuj
camilos Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2019 W Łodzi nic takiego nie znam. Z Warszawy myślę, że może coś bym mógł polecić. 0 Cytuj
Edkow Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) Polecam szafę na wymiar otwieraną w sposób tradycyjny. Jest to znacznie wygodniejsze niż szafa na wymiar suwana. Miałem w poprzednim mieszkaniu szafy suwane, w obecnym zdecydowałem sie na standardowe otwieranie. Szafa jest bardziej pojemna bo nie marnuje się miejsca na szyny, wszystko dobrze się domyka. Poza tym szafy suwane mają brzydkie widoczne mechanizmy A szafy z niewidocznymi mechanizmami są o wiele droższe. No i poczytaj sobie opinie o firmie na jaką się decydujesz bo firm jest wiele i nie wszystkie mają doświadczenie. https://www.zvami.tv/wiadomosci/s/6214,szafy-na-wymiar-przechowywanie-w-najlepszym-porzadku Edytowane 1 Października 2019 przez Edkow (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi