Leszczu Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Nie wierze !!! kondolencje i wyrazy współczucia dla rodziny. Masakra przez tydzien byłem zblokowany z jazdy na motocyklu a tu takie info że Krzysztof ginie praktycznie pod dzwiami mojego garażu ŁAPY OPADAJĄ 0 Cytuj
Wojtas Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 22 lipiec 2012 22 Krzysztofor obchodzi urodziny jest ktoś chętny odwiedzić kolegę ? i później zrobić jakąś wycieczkę ? 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
scOti Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 zapalcie ode mnie świeczkę, ja nie dam rady bo będę w Chorwacji ;/ dzięki.. 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
Arecki_ELW Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Jeśli do południa się wybieracie, to może mi się uda też podjechać.... 0 Cytuj
AgaJaga Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Nie wiem jak z czasem jak ustalicie to może się dołączę 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 No i jak wybieracie się? Ja niestety nie mam do wtorku/środy dostępu do motocykla, także nie dotrzymam towarzystwa, ale miło będzie, gdy cmentarz zostanie odwiedzony przez motocyklistów 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Darcio Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 Jak coś ja bardzo chętnie podjadę tylko gdzie co i jak ? No i trzeba by zakupić znicze gdzieś wcześniej bo na cmentarzu jest all zamknięte. Niestety sam ale odwiedziłem kolegę 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi