Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Krzysztofor [*]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świeczka zapalona, ta naklejka w tym sklepie. Ciekawy zbieg okoliczności.

Opublikowano

Przed chwilą byliśmy zapalić świeczkę [*]

Po drugiej stronie na szybie spożywczego wyklejony jest duży, cały czarny ścigacz,

akurat w tym miejscu...

Wczoraj jak tam byłem to Michał mówił że tam był sklep motocyklowy, a ta szyba to pozostałość po nim.

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Opublikowano

Nie wiem czy miałam sposobność poznać, ale takie wypadki zapisują się głęboko w pamięciwyrazy współczucia dla rodziny

Opublikowano

szok taki młody chłopak . Szczere wyrazy współczucia dla rodziny . Nie zapomnimy Cię KRZYCHU [*]

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Opublikowano

Wiadomo już coś w sprawie pogrzebu?

Opublikowano

[*] :sad2:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

Wyrazy współczucia dla Rodziny i bliskich.

Opublikowano

,,Dziś po niebieskich szlakach mkniesz,gdzie kiedyś znów pomkniemy w dal. A teraz w sercu gorzki żal,bo tu bez Ciebie trudno nam"!!!

MarcinGraczykLDZ
Opublikowano

[*]

Opublikowano

kondolencje dla rodziny

Opublikowano

My też byliśmy zapalić znicz. Piszcie jak już będzie wiadomo coś o pogrzebie!!!!Myślę że powinniśmy pojechać maszynami jako ŁFM i odprowadzić kolegę w dalszą drogę.

Opublikowano

Wysokich lotów na podniebnych moturach Krzychu!

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

[*][*][*] Kondolencje i współczucie dla rodziny oraz przyjaciół :sad2:

Opublikowano

Niech mu ziemia lekką będzie. [*]

"Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,

Opublikowano

Witajcie dzięki za miłe słowa na temat Krzycha jak będe wiedział o dacie pogrzebu dam znać na Forum jeszcze raz Serdeczne Dzięki Brat Ś.P. Krzysia wraz z rodzicami

Opublikowano
Tomasz do mnie to jeszcze nie dociera byłem tak jechałem z nimi i nadal nie potrafię sie ogarnąć, był to naprawdę super człowiek miły, kulturalny, zawsze pomagał, znaliśmy się 4 lata dużo razem przeszliśmy nasze pierwsze zloty razem ... Nie umiem wyobrazić sobie was po jego stracie jeśli mógł bym w czymś pomóc to chętnię pomogę pozdrów rodziców i złóż im najszczersze kondolencje odemnie Darka Olczyka i czekam na dalsze informacje ...
motox.png
Opublikowano

Życie choć piękne, tak krótkie jestwystarczy jedna chwila by zgasić jeŻycie choć piękne, tak kruche jestzrozumie ten, kto otarł się o śmierć