Skocz do zawartości

Krzysztofor [*]

Bulba

Rekomendowane odpowiedzi

Przed chwilą byliśmy zapalić świeczkę [*]

Po drugiej stronie na szybie spożywczego wyklejony jest duży, cały czarny ścigacz,

akurat w tym miejscu...

Wczoraj jak tam byłem to Michał mówił że tam był sklep motocyklowy, a ta szyba to pozostałość po nim.

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Nie wiem czy miałam sposobność poznać, ale takie wypadki zapisują się głęboko w pamięciwyrazy współczucia dla rodziny

szok taki młody chłopak . Szczere wyrazy współczucia dla rodziny . Nie zapomnimy Cię KRZYCHU [*]

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

,,Dziś po niebieskich szlakach mkniesz,gdzie kiedyś znów pomkniemy w dal. A teraz w sercu gorzki żal,bo tu bez Ciebie trudno nam"!!!

My też byliśmy zapalić znicz. Piszcie jak już będzie wiadomo coś o pogrzebie!!!!Myślę że powinniśmy pojechać maszynami jako ŁFM i odprowadzić kolegę w dalszą drogę.

Wysokich lotów na podniebnych moturach Krzychu!

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Witajcie dzięki za miłe słowa na temat Krzycha jak będe wiedział o dacie pogrzebu dam znać na Forum jeszcze raz Serdeczne Dzięki Brat Ś.P. Krzysia wraz z rodzicami

Tomasz do mnie to jeszcze nie dociera byłem tak jechałem z nimi i nadal nie potrafię sie ogarnąć, był to naprawdę super człowiek miły, kulturalny, zawsze pomagał, znaliśmy się 4 lata dużo razem przeszliśmy nasze pierwsze zloty razem ... Nie umiem wyobrazić sobie was po jego stracie jeśli mógł bym w czymś pomóc to chętnię pomogę pozdrów rodziców i złóż im najszczersze kondolencje odemnie Darka Olczyka i czekam na dalsze informacje ...
motox.png

Życie choć piękne, tak krótkie jestwystarczy jedna chwila by zgasić jeŻycie choć piękne, tak kruche jestzrozumie ten, kto otarł się o śmierć