TmRacingLKR Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 (edytowane) To Tak: Mam 14 lat, 183cm wzrostu, 73kg szukam moto do 4000zł Myślałem nad Sendą 50 ale nie wiem więc pytam Jakie moto w tej cenie? a i jeszcze moto ma być po polach może jakieś górki aby nie automat TYLKO biegi Dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam Edytowane 13 Grudnia 2018 przez TmRacingLKR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Powitalnia 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 no i pytania też brakuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi