Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Historia edycji

crazyy

crazyy

Tracer lusterkami idzie powyżej lusterek puszek więc nie skreślałbym go jako motocykla na miasto.

Mimo turystycznego charakteru siedzi się na nim dość nisko. 180cm wzrostu pozwala na postawienie całej stopy na ziemi.

Można kupić 2-3 letni sprzęt ze znikomym przebiegiem w cenie nieco niższej niż nowa mt-07.

Z650 wydaje mi sie jeszcze mniejsza od MT to już trochę jak motorynka :)

Ale jest też wersja Ninja 650 to też ciekawy motocykl ubrany w owiewki stojący cenowo między MT a Tracerem.

Ja po jeździe cruiserem czyli właściwie nakedem przesiadłem się na xj6 diversion jest to protoplasta tracera. Powiem ci, że innego gatunku motocykla nie chce. Wygoda i komfort tego, że nie napiera na ciebie wiatr non stop.

crazyy

crazyy

Tracer lusterkami idzie powyżej lusterek puszek więc nie skreślałbym go jako motocykla na miasto.

Mimo turystycznego charakteru siedzi się na nim dość nisko. 180cm wzrostu pozwala na postawienie całej stopy na ziemi.

Można kupić 2-3 letni sprzęt ze znikomym przebiegiem w cenie nieco niższej niż nowa mt-07.

Z650 wydaje mi sie jeszcze mniejsza od MT to już trochę jak motorynka :)

Ale jest też wersja Ninja 650 to też ciekawy motocykl ubrany w owiewki stojący cenowo między MT a Tracerem.

• Dodaj nową pozycję...