Jasiek Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Cześć Jestem z Łodzi, mam 40+ lat i dopiero zaczynam przygodę z motocyklami. Kiedyś jeździłem na motorowerze Jawa 50, trochę pojeździłem na Simsonie S51 i parę razy dobrałem się do MZ ETZ 250 ojca, ale później jakoś się to urwało. Moje zainteresowanie motocyklami wróciło odkąd można jeździć 125 na kat. B. Trochę przypadkiem wszedłem w posiadanie chińskiego motocykla Barton Hyper 125 i od tego momentu wciągnęło mnie na całego. Może to i zwykły, tani chińczyk, ale sprawia mi masę radości i już nie mogę się doczekać wiosny. W sezonie 2019 chcę pojeździć na 125, nauczyć się jazdy na motocyklu (a przynajmniej podstaw), a jesienią planuję zdać egzamin na kategorię A. Docelowo moim marzeniem jest Harley Davidson Iron 883. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję na rychłe poznanie Was osobiście. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Czołem i do zobaczenia na drodze (jak już zrobi się cieplej) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Witaj.Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Witamy 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Witam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedek Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 cześć ;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madman Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Siema 0 Cytuj Dobrze że nie jestem normalny bo już dawno bym zwariował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Fajna historia. Miło wrócić do dawnych zainteresowań. Tak się mocno kolega nie klasyfikuje z powodu "chińczyka". Jak to mówią: "to nie sprzęt ale technika zrobią z Ciebie zawodnika". Witamy na Forum, a przede wszystkim w świecie dwukołowców! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Czołem! Witam kolejnego "seniora" na forum i życzę samych pozytywów na drodze! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Witamy Jak pojeździsz tamik ADV nawet małym to żadnego innego, a już na pewno H-D nie będziesz chciał 🙂 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Dnia 29.11.2018 o 19:01, Jasiek napisał: Może to i zwykły, tani chińczyk, ale sprawia mi masę radości i już nie mogę się doczekać wiosny. No i to jest cała kwintesencja tego co robimy! A czy to 125 czy 1400 to nie istotne, byle sprawiało radość! Witaj kolego. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ona1988 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Witaj 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Witam! wśród: 40+, 2 kółek, 125-tek, tych co zrobią A jesienią 😄 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Czołem! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacio Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Cześć. Spełnienia marzeń 🙂 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Jak postanowiłem tak zrobiłem. Egzamin na kat. A zdany dziś rano za pierwszym podejściem. Czas na przesiadkę na poważniejszy sprzęt. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Gratulacje. Jaki sprzęt będzie zakupiony?Powiedz mi, może być PW.Pracowałeś kiedyś w Erze w call center? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Jeszcze nie wiem co kupię. Budżet mam niewielki więc i wybór będzie dość trudny. Chciałbym na początek sprzęt dość uniwersalny, chętnie z możliwością zjazdu z asfaltu na jakieś szutry czy polne drogi. Więc albo naked lub średniej wielkości adventure. Tak, pracowałem w Erze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 4 godziny temu, Jasiek napisał: Tak, pracowałem w Erze. To się znamy 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek Opublikowano 14 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 (edytowane) Wreszcie udało mi się kupić sprzęt. Trafiłem na BMW F800GS z 2009 roku od pasjonata i podróżnika a zawodowo mechanika. Sprzęcik jest dopieszczony i wyposażony we wszystko czego można by chcieć. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. @Michallica - miałeś rację, zaraziłem się adwenczerami i żadnego innego nie chcę. Edytowane 25 Października 2019 przez Jasiek (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 (edytowane) Gratulacje! Ja się tylko pytam: gdzie foty??? 😉 Chociaż w sumie mamy osobny dział do opisywania własnych maszyn. Może tam utworzysz stosowny temacik? Edytowane 14 Października 2019 przez gary (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek Opublikowano 14 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Dziękuję. Fotka jak najbardziej musi być. Byłbym zapomniał, zakupu dokonałem przy pomocy kolegi @Kastomek To dzięki niemu namierzyliśmy tego GS-a. Wielkie dzięki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi