Skocz do zawartości

gsxr 600 L1 salon pl

master611

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam mojego gixa ktorym sie nie nacieszylem dlugo,ciesze sie ze zyje i chodze. 

Nie bede sie rozpisywal, moze ktos bedzie chcial cos z tego zrobic.tak wiem duzy dzwon,cena 12200zl jest do negocjacji bo szczerze mowiac nie wiem ile moze byc wart. 

https://www.olx.pl/oferta/suzuzki-gsxr-600l1-2011-salon-pl-cbr-r6-r1-CID5-IDxBKKB.html?fbclid=IwAR07U-Wkvp5aXXDkoKtPdUuMsajZdqXaF7BtVtIMkgX8pVsr9ca4CL6ftNE

Czołem @master611, przykro słyszeć, że trafiła Ci się taka przygoda. Jeśli poczujesz się na siłach to może opiszesz Swój przypadek tutaj:
https://motocykle-lodz.pl/topic/5233-wypadki-z-okolicy-dyskusja-o-technice-ruchu-drogowym-przyczynie-zapobieganiu/

Potomność skorzysta z takiego doświadczenia. Szybkiego powrotu do spokoju ducha!

7 godzin temu, Jastrząb napisał:

Uczciwiej by było oddać to na złom ,zeby już nikt inny na to nie wsiadł i sie nie zabił.

Czy nie za ostre słowa z tą "nieuczciwością"? Sprzedający jawnie zaznacza, że sprzęt jest po poważnej przygodzie. Zdjęcia to potwierdzają. "Igły" w gorszym stanie masz do kupienia w internetach. Przecież są firmy, które skupują powypadkowe/uszkodzone pojazdy, w tym motocykle. Przecież w tym moto cała masa rzeczy może pójść na części. Kolega @master611, nie ma teraz pewnie do tego głowy ani chęci więc chce pozbyć się całości. Moto oberwało w tył... więc pewnie przód jest do sprzedania. Lampa, lusterka, zegary, tarcze, klocki - to wszystko na złom?

11 godzin temu, Jastrząb napisał:

Uczciwiej by było oddać to na złom ,zeby już nikt inny na to nie wsiadł i sie nie zabił.

no to wez i oddaj za moze kilkaset zlotych,na pewno bys tak zrobil

• jaquzie zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...