master611 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Sprzedam mojego gixa ktorym sie nie nacieszylem dlugo,ciesze sie ze zyje i chodze. Nie bede sie rozpisywal, moze ktos bedzie chcial cos z tego zrobic.tak wiem duzy dzwon,cena 12200zl jest do negocjacji bo szczerze mowiac nie wiem ile moze byc wart. https://www.olx.pl/oferta/suzuzki-gsxr-600l1-2011-salon-pl-cbr-r6-r1-CID5-IDxBKKB.html?fbclid=IwAR07U-Wkvp5aXXDkoKtPdUuMsajZdqXaF7BtVtIMkgX8pVsr9ca4CL6ftNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Czołem @master611, przykro słyszeć, że trafiła Ci się taka przygoda. Jeśli poczujesz się na siłach to może opiszesz Swój przypadek tutaj:https://motocykle-lodz.pl/topic/5233-wypadki-z-okolicy-dyskusja-o-technice-ruchu-drogowym-przyczynie-zapobieganiu/ Potomność skorzysta z takiego doświadczenia. Szybkiego powrotu do spokoju ducha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Uczciwiej by było oddać to na złom ,zeby już nikt inny na to nie wsiadł i sie nie zabił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 7 godzin temu, Jastrząb napisał: Uczciwiej by było oddać to na złom ,zeby już nikt inny na to nie wsiadł i sie nie zabił. Czy nie za ostre słowa z tą "nieuczciwością"? Sprzedający jawnie zaznacza, że sprzęt jest po poważnej przygodzie. Zdjęcia to potwierdzają. "Igły" w gorszym stanie masz do kupienia w internetach. Przecież są firmy, które skupują powypadkowe/uszkodzone pojazdy, w tym motocykle. Przecież w tym moto cała masa rzeczy może pójść na części. Kolega @master611, nie ma teraz pewnie do tego głowy ani chęci więc chce pozbyć się całości. Moto oberwało w tył... więc pewnie przód jest do sprzedania. Lampa, lusterka, zegary, tarcze, klocki - to wszystko na złom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 11 godzin temu, Jastrząb napisał: Uczciwiej by było oddać to na złom ,zeby już nikt inny na to nie wsiadł i sie nie zabił. no to wez i oddaj za moze kilkaset zlotych,na pewno bys tak zrobil 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Napisałem juz co twierdzę,na złom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi