kosmaty Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Jest temat, odezwał się do mnie Sebastian, który zmuszony jest sprzedać swój wymarzony sprzęt ale pomimo słabej sytuacji finansowej w jakiej się znalazł chce wesprzeć częścią kwoty ze sprzedaży MotoMikołaje, pomóżmy człowiekowi i dzieciakom \ Witajcie, Zmuszony jestem do rozstania z moją pięknością. Trudno mi opowiadać... Ok, Hondzina w naszej rodzinie od trzech lat, specyficznie garażowana w salonie, bezwypadkowa, na pełnym wypasie, w zasadzie nie ma miejsca na dodatki. Ma wszystko! no jeszcze może gmole, które nie zdążyłem a dokładam, szeroki kapeć na tyle Opona D407 Harley Davidson 240/40 R18, bagażnik w solówka będzie zaprezentowana w Manufakturze 24/25.11 Zapraszam wszystkich do Manufaktury gdzie odbędzie się coroczna zbiórka pieniędzy dla DZIECI --- MotoMikołaje Łódź --- Manufaktura 24/25.11 Tutaj możesz zobaczyć moją Hanię i wesprzeć datkiem... A jeśli jesteś zainteresowany kupnem, bezdyskusyjnego najlepszego motonga, to proszę nie targuj się Bo 3000zł !!!! tak 3tyś, ze sprzedaży w Manufakturze przekazuję od razu z Twoich rąk na dzieciaki... Motong jest wart dużo więcej, 90% na kuryakyn... Zapraszam CENA ZA TO "MALEŃSTWO" TO 33000 ce https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi