Traampek Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Macao nie będziesz sam bo ja dopiero zaczynam przygodę a Robert jest wyrozumialy 😉👍 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Macao dasz radę bez stresu . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macao Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 spróbuję, jakby coś się miało zmienić dam znać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Ok jak by co masz mój nr tel 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macao Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 czyli 9.00 na stacji w Łodzi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Macao jak tam twoje kolano . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macao Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 21 godzin temu, robert73 napisał: Macao jak tam twoje kolano . dziękuję. na szczęście tylko lekko naciągnięte więzadła. do rozjeżdżenia rowerem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macao Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 a jak się wypad udał? jakieś zdjęcia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 No to całe szczęście ze to tylko lekkie naciągnięcie , ja tez mam glebę na koncie ale bez obrażeń i tez się odłączyłem trochę przed przedborzem bo mnie czas naglił 😉😂😂 także my Macao możemy latać razem 😂😂😂. Wypad super tylko trenować więcej muszę po piachu o będzie ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macao Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 piach, piach, piach ... trening, trening, trening 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Wjazd fajny ja do domu dotarłem na 17.30 .Ja też momentami miałem problem utrzymać się za Husqvarną chociaż Marcin nie odwijał do konica to i tak momentami na szutrze było 130km/h.Macao mam nadzieję że się nie zniechęcisz i jeszcze gdzieś razem wyskoczymy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 130 szutrem?! To jak 250 asfaltem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Dobrze że na szutrach miśki nie łapią . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnn6 Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Wypad bardzo spoczko i nie powiem trochę się zmęczyłem. Robert wiesz ile km przejechaliśmy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Około 230 km . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 (edytowane) może ktoś z was był by zainteresowany ?https://www.facebook.com/events/2331474277093454/ na 90% planuje się wybrać. Mam busa ze 3 maszyny się zmieszczą. Edytowane 15 Sierpnia 2019 przez Pejas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jest ktoś chętny na niedzelne szutry . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnn6 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Pejas ja wstępnie wyrażam chęć Na początku września jadę na endurorally24 - wybierasz się tam? Jadę z kumplem, przyczepka. Robert wróciłem wczoraj z objazdu wschodniej ściany, trochę szutrów, trochę błota, ścieżka wzdłuż rzeki Bug bardzo spoko - i dużooo pieknych terenów i widoków. 1200km w ciągu 54h Muszę motur ogarnąć i z rodziną posiedzieć XD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Marcinnn6 wschodnia ściana na duży potencjał do jazdy po krzakach byłem tam już cztery razy i za każdym razem było fajnie . 1200 km w 54 h na Husqvarnie to test twardej d-py zaliczony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 w tym roku obskoczę jedynie beskidrally. wszystkie inne odpadają mimo szczerych chęci. Na Trafika zapakujemy max 3 maszyny, ale można dokoptować przyczepkę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnn6 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 do końca sierpnia się określę, pozatym później wpisowe jest o 100zeta droższe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnn6 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Beskid rally napewno odpuszczam. Nie dam rady, tak się poukładały terminy Natomiast już w przyszły czwartek ruszam na endurorally24 130km odcinków specjalnych ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 i u mnie się temat chyba rozmyje. Terminy się walą na każdym polu. ER24 bardzo zazdroszczę. Panowie, takie pytanie. Czy wy zapisujecie swoje ścieżki z off? mówię o plikach które można wgrać na telefon/mapę i potem korzystać z niego. Moglibyśmy się powymieniać takimi trackami. Ja w swojej okolicy dopinam własnie 2 trasy po 1.5h każda praktycznie samym terenem. Zamierzam to zgrać i udostępnić. Fajnie by było mieć bazę takich ścieżek do wyboru na wolny dzien. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Pejas ja próbowałem ale coś mi nie idzie z zapisywaniem dla tego wszystkie ślad mam w głowie . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi