robert73 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Ja jutro chętnie ale dopiero po 16-stej . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Jeśli chodzi o aplikacje na androida to polecam locus map, czasem potrafi zaskoczyć i nawet można wyjechać chłopu pod Stodola albo na drodze której nie ma w rzeczywistości ,ale kończy się czarne to zaczyna zabawa ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Kurka Roberto na 18:00 mam montaż rolet umówiony także raczej się nie wyrobimy żeby wrócić ,zadzwonię jeszcze jutro rano do tego gościa żeby potwierdzić bo już raz przekładał bo coś mu wypadło .Takze jak będę wiedział co z nim to jeszcze napisze ,jak wrażenia po litewskich krzakach ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Ok rozumiem 200 km po 16-stej to trochę będzie mało czasu najwyżej zrobię jakąś krótszą rundkę . Na Litwie fajnie trochę za krótko ale za to szutrów nie brakuje i masz wrażenie że wioski i mniejsze miasteczka zostały w latach 70-tych . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Ktoś jest chętny na niedzielne offy . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 A jaka trasa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Trasa do dogadania raczej polne drogi leśne dukty bez żwirowni i tego typu atrakcji . Najcięższe co może być to kopny piach także do przejecjania na lajcie . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Nie mam kostek na moto więc może być problem z kopnym piachem Jaka godzina wyjazdu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Ja startuję o 10.30 jak ktoś jest chętny to można się umówić na stacji Shell Dąbrowskiego/ Gojawiczynskiej . Wydaje mi się że bez kostki też da się przejechać . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 19 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Ktoś coś w niedzielę 21.07 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 19 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 O której godzinie? Może tym razem mi się uda wyskoczyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Im wcześniej tym lepiej. Ja jestem ze Skierniewic więc trza by się dogadać gdzie by jechać. Oczywiście jak najwięcej off. Ja mogę startować nawet o 7 rano. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Kurde to hektar ode mnie. Dla mnie to wyprawa do Skierniewic jechać:p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Jeśli ktoś będzie zainteresowany to wyruszam ze Skierniewic i będę offem leciał na Sulejów. Od około 8 do 16 będę kręcił się w tych okolicach. Gdyby ktoś coś dzwońcie 5o5 o63 18sześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Lata ktoś jutro . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 9:00 stacja Shell zgierz tak gdzie istotnie się spotkaliśmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macao Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 gdzie Panowie lecicie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 ?? i może spróbujemy w cała trasę ?? trasa_200_km_łódzkie.gpx 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Takie w oko komina ,Zgierz -Leźnica-Uniejów - warta .... w sumie prawie 200 bocznymi drogami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Chyba ze Robert masz jakaś propozycje ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Może w stronę Przedborza ciekawsze tereny . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macao Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 kierunek pół biedy - jakie warunki terenowe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) Trasa lajtowa miejscami trochę piachu a tak to szutry i trochę asfaltu wszystko do przejechania bez większej spiny . Jak ktoś jest chętny to o 9-tej na Shellu Dąbrowskiego/ Gojawiczyńskiej . Edytowane 27 Lipca 2019 przez robert73 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macao Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 jak takie jak ostatnio to ok, jak gorzej - to tradycyjnie nie chcę Was spowalniać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Ja jestem i kolega z Huski tez ,możemy ruszać 8:30 ze Zgierza czyli na 9:00 możemy być na stacji Dąbrowskiego i Gojawiczynskiej. Macao lecisz ? 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi