Pejas Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2019 zobaczę jak się wesele potoczy. jak rano dmuchnę 0.0 to wpadnę 0 Cytuj
robert73 Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2019 Pejas po weselu dmuchnąć 0.0 będzie raczej ciężko ale jak ci się uda to przyjeżdżaj . Łukasz trasy jeszcze nie planowałem możemy lecieć twoją można w stronę Przedborza tylko tam jest do zrobienia około 230 km .Można do tamy na Jeziorsku i od tamy do samego Koła szutrami . 0 Cytuj
Traampek Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2019 Hehe Pejas właśnie 0.0 po weselu to będzie szacun 😂😂😂.Robert rzuce temat dalszej wycieczki dwóm znajomym bo wstępnie się deklarowali tylko nie wiem jak oni czasowo a 4-5 sprzętów to już fajna grupa.Martwi mnie jednak trochę pogoda bo burze maja być i 24 stopnie .Ale w sumie w kąpielówkach tez można jechać 😉 0 Cytuj
robert73 Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2019 Pogoda ma być całkiem ok tylko jak mamy jechać dalej to doże by było wystartować około 9.30 -10.00 . 0 Cytuj
Traampek Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2019 Spoko jutro będę wiedział co i jak ,trochę się pomyliłem w szacunkach i w sumie też mam coś na 200 km 😉 Wrzucam załącznik,ja by był problem z otworzeniem to locus map sobie poradzi trasa_200_km_łódzkie.gpx 0 Cytuj
robert73 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Niedzielny trio może nie w terenie ale za to udało się obejrzeć nową Yamahę 2 Cytuj
gary Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2019 Jeździłeś? Testowałeś osobiście? Jak wrażenia z terenowej tenery? 0 Cytuj
Pejas Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2019 W necie zbiera pochlebne recenzje z jazd. Bardzo chwalą silnik. Czy w ta niedzielę będą chętni na kilka godzin jazdy ? 0 Cytuj
robert73 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2019 Jeździć nie jeździłem bo za dużo było chętnych tyle co sobie posiedziałem i pomacałem . Wgląda całkiem fajnie siedzenie jest wyżej niż w XT-ku nie podali wagi ale gdy się siedzi to robi wrażenie lżejszej niż XT-tek . Wszyscy co wracali z jazd bardzo ją chwalili tak jak Pejas napisał silnik niby z MT07 ale jak by bardziej żwawy i na pewno moto jedno osobowe bo dla pasażera miejsca bardzo mało . 0 Cytuj
Pejas Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2019 (edytowane) może za rok się przymierzę. Myślę że docelowo to będzie mój motocykl Ponawiam pytanie. Czy w tą niedziele ktoś chce zaliczyć offy ? edit.: nie aktualne, rozjebałem bark Edytowane 6 Czerwca 2019 przez Pejas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
robert73 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2019 Pejas drobna kontuzja czy koniec sezonu 😟. 0 Cytuj
Pejas Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 naderwany mięsień rotora, uszkodzona torebka stawowa(wyjebałem się w łazience). Ze 2 miechy jestem uziemiony. A że zaraz się córka urodzi to pewnie już po sezonie dla mnie. Może drobne przeloty 0 Cytuj
robert73 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 Jak ma moto to rozumiem ale w łazience to trochę niefart . Kuruj się intensywnie to może uda się gdzieś poleć. 0 Cytuj
gary Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 2 godziny temu, robert73 napisał: Jak ma moto to rozumiem ale w łazience to trochę niefart . Nie no, nadal przyczynę uznajmy za motocyklową: uślizgnął się koledze tył 😉 8 godzin temu, Pejas napisał: A że zaraz się córka urodzi to pewnie już po sezonie dla mnie Współczuję, serio. Pamiętam sezon 2010... piękny czerwiec, 2 tyg. do narodzin pierworodnego syna. Wtedy miałem już pierwszą japonię, postanowiłem jednak nie kusic losu i pójśc na rower. Spotkanie z pijanym kierowcą auta zakończyło się w szpitalu operacją, potem wielotygodniowe leczenie i rehabilitacja. Myślałem sobie: "jakbym poszedł na moto, to by mnie nie trafił 😉 Zdrowia Kolego! Szybkiego powrotu na koła, kto wie, może już te Tenerowe 😉 0 Cytuj
Pejas Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Dzięki za dobre słowa Panowie. Bark o dziwo całkiem nieźle się trzyma, o jeździe terenowej nie ma mowy, ale po czarnym chyba jutro polatam, szkoda tylko że nowe kostki przed fikołkiem założyłem 😛 0 Cytuj
silver Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2019 hohoho, fajnie, że coś się dzieje na tym temacie trampek poskładany i już polatane oczywiście przy najbliższej okazji dołączam 😉 0 Cytuj
Traampek Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2019 Hejka chwile mnie nie było ,Pejas mam nadzieje ze jeszcze razem polatamy bez gumy i innych przygód 😉 Wracaj do zdrowia 😉👍 P.S Robert jak tam twój sprzęt już się naprawił ? 0 Cytuj
robert73 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2019 Jadźka ożyła okazało się że czujnik TPS był walnięty . Dzisiaj w celach przetestowania wystartowałem o 19-stej na Litwę zobaczyć co tam u nich w krzakach piszczy . 0 Cytuj
Traampek Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2019 To dobrze ze w końcu jaka diagnoza, Co do wyjazdu to extra ,super 👍 Ja niestety zostałem wrobiony w rodzinne występy 😂😉 Ale pewnie jutro albo w piatek chociaż na trochę tez gdzieś w krzaki się wybiorę chociaż w koło komina bo nie wytrzymam Szerokości ,przyczepności w takim razie i wrzucaj jakieś fotki w miarę możliwości . 0 Cytuj
robert73 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Pogoda na razie dopisuje chociaż start z Łódź do Warszawy w konkretnym deszczu . 1 Cytuj
FOTOTOM Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Pięknie Panowie 🖒🖒🖒 Tak trzymać.Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową.
Pejas Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Takie wypady to ja rozumiem! Powodzenia 0 Cytuj
Traampek Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2019 Ktoś ma ochotę polatać jutro ? trasa_200_km_łódzkie.gpx 0 Cytuj
FOTOTOM Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2019 Ktoś ma ochotę polatać jutro ?trasa_200_km_łódzkie.gpxW czym te pliki otwieracie, edytujecie i zapisujecie? I jakie nawigację to czytają np. Na androida? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową.
Rekomendowane odpowiedzi