Pejas Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 zobaczę jak się wesele potoczy. jak rano dmuchnę 0.0 to wpadnę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Pejas po weselu dmuchnąć 0.0 będzie raczej ciężko ale jak ci się uda to przyjeżdżaj . Łukasz trasy jeszcze nie planowałem możemy lecieć twoją można w stronę Przedborza tylko tam jest do zrobienia około 230 km .Można do tamy na Jeziorsku i od tamy do samego Koła szutrami . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Hehe Pejas właśnie 0.0 po weselu to będzie szacun 😂😂😂.Robert rzuce temat dalszej wycieczki dwóm znajomym bo wstępnie się deklarowali tylko nie wiem jak oni czasowo a 4-5 sprzętów to już fajna grupa.Martwi mnie jednak trochę pogoda bo burze maja być i 24 stopnie .Ale w sumie w kąpielówkach tez można jechać 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Pogoda ma być całkiem ok tylko jak mamy jechać dalej to doże by było wystartować około 9.30 -10.00 . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Spoko jutro będę wiedział co i jak ,trochę się pomyliłem w szacunkach i w sumie też mam coś na 200 km 😉 Wrzucam załącznik,ja by był problem z otworzeniem to locus map sobie poradzi trasa_200_km_łódzkie.gpx 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Lata ktoś jutro . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Niedzielny trio może nie w terenie ale za to udało się obejrzeć nową Yamahę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Jeździłeś? Testowałeś osobiście? Jak wrażenia z terenowej tenery? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 W necie zbiera pochlebne recenzje z jazd. Bardzo chwalą silnik. Czy w ta niedzielę będą chętni na kilka godzin jazdy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Jeździć nie jeździłem bo za dużo było chętnych tyle co sobie posiedziałem i pomacałem . Wgląda całkiem fajnie siedzenie jest wyżej niż w XT-ku nie podali wagi ale gdy się siedzi to robi wrażenie lżejszej niż XT-tek . Wszyscy co wracali z jazd bardzo ją chwalili tak jak Pejas napisał silnik niby z MT07 ale jak by bardziej żwawy i na pewno moto jedno osobowe bo dla pasażera miejsca bardzo mało . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 (edytowane) może za rok się przymierzę. Myślę że docelowo to będzie mój motocykl Ponawiam pytanie. Czy w tą niedziele ktoś chce zaliczyć offy ? edit.: nie aktualne, rozjebałem bark Edytowane 6 Czerwca 2019 przez Pejas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Pejas drobna kontuzja czy koniec sezonu 😟. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 naderwany mięsień rotora, uszkodzona torebka stawowa(wyjebałem się w łazience). Ze 2 miechy jestem uziemiony. A że zaraz się córka urodzi to pewnie już po sezonie dla mnie. Może drobne przeloty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Jak ma moto to rozumiem ale w łazience to trochę niefart . Kuruj się intensywnie to może uda się gdzieś poleć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 2 godziny temu, robert73 napisał: Jak ma moto to rozumiem ale w łazience to trochę niefart . Nie no, nadal przyczynę uznajmy za motocyklową: uślizgnął się koledze tył 😉 8 godzin temu, Pejas napisał: A że zaraz się córka urodzi to pewnie już po sezonie dla mnie Współczuję, serio. Pamiętam sezon 2010... piękny czerwiec, 2 tyg. do narodzin pierworodnego syna. Wtedy miałem już pierwszą japonię, postanowiłem jednak nie kusic losu i pójśc na rower. Spotkanie z pijanym kierowcą auta zakończyło się w szpitalu operacją, potem wielotygodniowe leczenie i rehabilitacja. Myślałem sobie: "jakbym poszedł na moto, to by mnie nie trafił 😉 Zdrowia Kolego! Szybkiego powrotu na koła, kto wie, może już te Tenerowe 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Dzięki za dobre słowa Panowie. Bark o dziwo całkiem nieźle się trzyma, o jeździe terenowej nie ma mowy, ale po czarnym chyba jutro polatam, szkoda tylko że nowe kostki przed fikołkiem założyłem 😛 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 hohoho, fajnie, że coś się dzieje na tym temacie trampek poskładany i już polatane oczywiście przy najbliższej okazji dołączam 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Hejka chwile mnie nie było ,Pejas mam nadzieje ze jeszcze razem polatamy bez gumy i innych przygód 😉 Wracaj do zdrowia 😉👍 P.S Robert jak tam twój sprzęt już się naprawił ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Jadźka ożyła okazało się że czujnik TPS był walnięty . Dzisiaj w celach przetestowania wystartowałem o 19-stej na Litwę zobaczyć co tam u nich w krzakach piszczy . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 To dobrze ze w końcu jaka diagnoza, Co do wyjazdu to extra ,super 👍 Ja niestety zostałem wrobiony w rodzinne występy 😂😉 Ale pewnie jutro albo w piatek chociaż na trochę tez gdzieś w krzaki się wybiorę chociaż w koło komina bo nie wytrzymam Szerokości ,przyczepności w takim razie i wrzucaj jakieś fotki w miarę możliwości . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Pogoda na razie dopisuje chociaż start z Łódź do Warszawy w konkretnym deszczu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Pięknie Panowie 🖒🖒🖒 Tak trzymać.Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Takie wypady to ja rozumiem! Powodzenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Ktoś ma ochotę polatać jutro ? trasa_200_km_łódzkie.gpx 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Ktoś ma ochotę polatać jutro ?trasa_200_km_łódzkie.gpxW czym te pliki otwieracie, edytujecie i zapisujecie? I jakie nawigację to czytają np. Na androida? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi