Pejas Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 No to super, dogadamy się w sobotę. być może skoczymy na dwóch xtr'kach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Ok czekam na info jak coś kupisz to się pochwal . Nikt więcej z forum nie lata bo wątek jest ogólny a mam wrażenie że jest tylko nas dwóch . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Się pochwalęwczoraj kupione, dzisiaj już zrobione 160km. Fajna sztuka, dzisiaj już zdążyła mnie ponieść w krzaki niby 9kkm nalatane, kto wie może to i prawda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 No to pięknie się kolejny sezon zapowiada. Gratuluję zakupu. Choć to do szutro-błota to przyznaję, że wygląda ładnie (jeszcze) 😉 Niech wozi bezpiecznie i bezawaryjnie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Gratulacje i jak która lepsza Honda czy Yamaha . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Dzisiejszy trip . 57521930001_relive-tracker_1552227785823.mp4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 terenowo zdecydowanie Yamaha, na trasie 2 garki hondy robią różnicę, ale do 120km/h jest przyjemnie na xtr. Tylko wieje jak cholera. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 w niedziele ma być słonecznie i nawet 18*c.... jeśli rozumiecie aluzje :? D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Ja oczywiście będę jeździł . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 I jak panowie nikt jutro nie lata . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Grupka się zbiera ale asfalt, jak coś lidl na aleksandrowskiej 10.40 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Się nie odzywałem bo żona nam do wczesnego popołudnia dzień zaplanowała, ale popołudniu robiłem ponad 100km offem. Były błota i żwirownie. No fajnie się dzikuje na tym sprzęcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Czy podzielilibyście się koledzy informacjami o tym jak myjecie swoje sprzęty po takich wyprawach? Wczoraj znowu nie mogłem się oprzeć i asfaltowe ćwiczenia przedsezonowe ponownie zakończyły się w szutrze, mokrym piachu i trawie na terenie PKWŁ (poza rezerwatem). Chociaż z Waszej perspektywy, to żaden "off" to jednak moto uwalone konkretnie. Najbardziej boli chyba beznadzieje rozwiązanie, a raczej totalny jego brak - osłona tylnego wahacza i amartyzatora. Brud z opony jest wręcz wystrzeliwany w kierunku zawiasu. Domycie tego myjką pod ciśnieniem to słaba opcja, bo boję się o wstrzykiwanie wody nie tam gdzie trzeba. Może jakiś dobry patent od prawdziwych "offrodowaców"? 🙂 Idealnie byłoby nauczyć się rzeźbić w plastiku i zrobić sobie coś na kształ takiego "mud-guarda":https://www.motorcycleparts-hornig.com/BMW-F650-GS-F-700-GS-and-F-800-GS/Carbon-Fiber-GFK/Rear-Mudguard.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Są specjalne pokrowce na amory. Ale jeśli dostanie się pod nie błoto A nie sprawdzisz to potem może długo zalegać. Nw mojej ocenie najlepiej używać nie agresywnej piany A potem spłukiwać z szlaucha. Niestety jest wiele zakamarków i po odpaleniu motocykla nie raz piach będzie wyciekał zmuszając Cię do ponownego mycia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Możesz spróbować wykorzystać osłonę z crossa u mnie w cr-ce jest plastikowa osłona coś na kształt języka a w Xt-ku wahacz połączony jest z plastikiem pod siedzeniem paskiem s gumy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) Gary Xt-ku wygląda to mniej więcej tak. Edytowane 19 Marca 2019 przez robert73 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) Oooo piękna koncepcja z tą gumą bo przecież wahacz pracuje. Chyba podczepię się pod taką opcję tylko napiszę wczęśniej do ASO czy mi gwarancji nie zabiorą za takiego "moda" 😉 Dziękuję i przepraszam za off topic. Edytowane 20 Marca 2019 przez gary (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 jak w gumie zrobisz oczka, to możesz zamocować na trytytki. Przed przeglądem przetniesz i moda zdejmiesz w 30 sek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Lata ktoś w niedzielę . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 niestety w tą niedziele nie dam rady. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnn6 Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Planuję coś dzisiaj pośmigać... jakby co 601 dwa trzy osiem 718. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 . Były błota i żwirownie. No fajnie się dzikuje na tym sprzęcie Dziś ok. 17 latałeś po łódzkim wschodnim? Lub ktoś tu z ekipy na rej. DZG ....Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Jak tam panowie jeździ ktoś w weekend . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Dzisiejszy trip 56078240001_relive-tracker_1554045581561.mp4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 FOTOTOM, ja okolice skierniewic, rawa maz, itd... teraz mam mało czasu, jakieś wypady po godzinie max 2. Ale 13/14 kwietnia jak dopisze pogoda planuje coś więcej pocisnąć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi