Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej było by się ustawić na jakieś latanie i sprawdzić jak kto lubi jeździć żeby jazda w grupie była przyjemna . Ja lubię jeździć piachu , szutrach a staram się unikać jakiegoś dużego błota bo nie lubię się szarpać z wyciąganiem moto chociaż jak niekiedy trzeba to to trzeba a co do prędkości to na szutrach i leśnych duktach  tak +/- ok 50 -70 kmh .

Opublikowano
Jestem na tak czekam na znak sygnał
IMG_20181110_152952.thumb.jpg.0d1a1316c180b4e62737dde2e4c5a0d9.jpg
Byłem w niedzielę. Ładnie tam jest.31981c6d92fbda7a806d2fd980d1609f.jpgbee9354d7d4aa25eba82f4db705a9657.jpg

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

172824.png

Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową.

Opublikowano

Wiem że jest ładnie i w dodatku są fajne tereny do latania dobre na tą porę roku bo jest w miarę sucho . W tą niedzielę planuję pojechać od Sulejowa do Przedborza wzdłuż Pilicy jak ktoś by miał ochotę to można się zgadać .

Opublikowano (edytowane)

weekend 16/17 mamy mieć piękną pogodę. chętnie się podłączę. Niedziela ?
Jak by co sms 5o5 o63 186

Edytowane przez Pejas (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Ja startuję w niedzielę jak ktoś jest chętny to na Shellu Dąbrowskiego Gojawiczyńskiej o 10.30 . Kto chce jechać to niech napisze żeby na próżno nie trzeba było czekać .

Opublikowano

Jeśli będziecie jechać na Przedbórz to polecam okoliczne lasy nad rzeką tam są fajne drogi leśne idealne do jazdy. Polecam zwiedzić przy okazji tereny Chałup i drewniany most na rzece zrobiony przez żołnierzy czy górę Chełm z małymi kamieniołomami. A jeśli zdążycie rano to polecam w barach serwują lokalny specjał - kugiel. Możecie też pojechać bo to niedaleko do miejscowości Gór Suche tam jest najwyższy punkt woj. łódzkiego, można wjechać a lepiej wejść stromym zboczem.

Opublikowano
8 godzin temu, Pejas napisał:

mam nadzieje że preferujesz trasę bocznymi drogami. najlepiej trasę rowerową :)

Możemy terenem lecieć od samej Łodzi ale chyba czasu będzie mało bo powrót byłby po ciemku . Lepiej będzie do Sulejowa jechać bocznymi a w Sulejowie już teren .

3 godziny temu, Robaszek napisał:

Jeśli będziecie jechać na Przedbórz to polecam okoliczne lasy nad rzeką tam są fajne drogi leśne idealne do jazdy. Polecam zwiedzić przy okazji tereny Chałup i drewniany most na rzece zrobiony przez żołnierzy czy górę Chełm z małymi kamieniołomami. A jeśli zdążycie rano to polecam w barach serwują lokalny specjał - kugiel. Możecie też pojechać bo to niedaleko do miejscowości Gór Suche tam jest najwyższy punkt woj. łódzkiego, można wjechać a lepiej wejść stromym zboczem.

Dzięki za info już kilka razy jeździłem w tamtych okolicach ale widzę że wszystkich fajnych  miejscówek jeszcze nie objechałem .

Opublikowano

Dobra będę na 100% robert73, aktualne ?

Opublikowano

CB500x ale zmodzony w teren na kostkach itd

Opublikowano

To ok bo myślałem że na zwykłych .

Opublikowano

Gitara jak ci nie szkoda kufra to go bierz .

Opublikowano

Pogoda dopisała było trochę błota trochę piachu i 240 km zrobione .

IMG_20190217_142239.jpg

Opublikowano

Wasze maszyny przygotowane są w teren.
Mój bardziej szosowo.

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

172824.png

Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową.

Opublikowano

Po piasku nie było by źle bo jest mokry i dobrze się jedzie  trochę  gorzej bo miejscami było błoto i tam trochę prowadza  na boki ale ogólnie nie było źle .

Opublikowano

Fajnie było, taki lajtowy przejazd. No ale minimum opony 50/50 trzeba mieć. Dzięki Robert, fajny wypad. Jeśli namyślisz się na sprzedaż XTR to biorę :D serio

Opublikowano

Sorry na razie Xt-eka nie sprzedaję bo mało pali nie pasuje się dobrze mi się na niej jeździ a jak miałbym zmieniać to nie widzę jakiejś sensowniej alternatywny 

Opublikowano

kolejny weekend też ma być ładny, nawet 13* w niedziele. Ktoś chętny na offy ?

Opublikowano

Ja w niedzielę na pewno zrobię jakąś  inspekcję okolicznych krzaków .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do weekendu jeszcze daleko, pogoda też nie do końca znana. Ale może ktoś jest chętny na weekendowe buszowanie w terenie ?

Opublikowano
Dnia 18.02.2019 o 10:51, Pejas napisał:

Fajnie było, taki lajtowy przejazd. No ale minimum opony 50/50 trzeba mieć. Dzięki Robert, fajny wypad. Jeśli namyślisz się na sprzedaż XTR to biorę :D serio

No to ja się ze swoimi szosowymi 80/20 nie pcham 😉 Może jakąś focie podrzucicie co by czytelniczy mogli oko nacieszyć? 

Opublikowano

W ostatnią niedzielę zrobiłem w okół komina 120 km , jak nie będzie padać to ja jestem na tak .