robert73 Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Najlepiej było by się ustawić na jakieś latanie i sprawdzić jak kto lubi jeździć żeby jazda w grupie była przyjemna . Ja lubię jeździć piachu , szutrach a staram się unikać jakiegoś dużego błota bo nie lubię się szarpać z wyciąganiem moto chociaż jak niekiedy trzeba to to trzeba a co do prędkości to na szutrach i leśnych duktach tak +/- ok 50 -70 kmh . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Jestem na tak czekam na znak sygnał Byłem w niedzielę. Ładnie tam jest.Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Wiem że jest ładnie i w dodatku są fajne tereny do latania dobre na tą porę roku bo jest w miarę sucho . W tą niedzielę planuję pojechać od Sulejowa do Przedborza wzdłuż Pilicy jak ktoś by miał ochotę to można się zgadać . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) weekend 16/17 mamy mieć piękną pogodę. chętnie się podłączę. Niedziela ? Jak by co sms 5o5 o63 186 Edytowane 14 Lutego 2019 przez Pejas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Ja startuję w niedzielę jak ktoś jest chętny to na Shellu Dąbrowskiego Gojawiczyńskiej o 10.30 . Kto chce jechać to niech napisze żeby na próżno nie trzeba było czekać . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 (edytowane) na 90% będę mam nadzieje że preferujesz trasę bocznymi drogami. najlepiej trasę rowerową ? Edytowane 15 Lutego 2019 przez Pejas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaszek Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Jeśli będziecie jechać na Przedbórz to polecam okoliczne lasy nad rzeką tam są fajne drogi leśne idealne do jazdy. Polecam zwiedzić przy okazji tereny Chałup i drewniany most na rzece zrobiony przez żołnierzy czy górę Chełm z małymi kamieniołomami. A jeśli zdążycie rano to polecam w barach serwują lokalny specjał - kugiel. Możecie też pojechać bo to niedaleko do miejscowości Gór Suche tam jest najwyższy punkt woj. łódzkiego, można wjechać a lepiej wejść stromym zboczem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 8 godzin temu, Pejas napisał: mam nadzieje że preferujesz trasę bocznymi drogami. najlepiej trasę rowerową ? Możemy terenem lecieć od samej Łodzi ale chyba czasu będzie mało bo powrót byłby po ciemku . Lepiej będzie do Sulejowa jechać bocznymi a w Sulejowie już teren . 3 godziny temu, Robaszek napisał: Jeśli będziecie jechać na Przedbórz to polecam okoliczne lasy nad rzeką tam są fajne drogi leśne idealne do jazdy. Polecam zwiedzić przy okazji tereny Chałup i drewniany most na rzece zrobiony przez żołnierzy czy górę Chełm z małymi kamieniołomami. A jeśli zdążycie rano to polecam w barach serwują lokalny specjał - kugiel. Możecie też pojechać bo to niedaleko do miejscowości Gór Suche tam jest najwyższy punkt woj. łódzkiego, można wjechać a lepiej wejść stromym zboczem. Dzięki za info już kilka razy jeździłem w tamtych okolicach ale widzę że wszystkich fajnych miejscówek jeszcze nie objechałem . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Dobra będę na 100% robert73, aktualne ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) Ja jadę . Pejas na jakim moto będziesz . Edytowane 16 Lutego 2019 przez robert73 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 CB500x ale zmodzony w teren na kostkach itd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 To ok bo myślałem że na zwykłych . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Gitara jak ci nie szkoda kufra to go bierz . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 nie, latam na miękko. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Pogoda dopisała było trochę błota trochę piachu i 240 km zrobione . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Wasze maszyny przygotowane są w teren.Mój bardziej szosowo. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Po piasku nie było by źle bo jest mokry i dobrze się jedzie trochę gorzej bo miejscami było błoto i tam trochę prowadza na boki ale ogólnie nie było źle . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Fajnie było, taki lajtowy przejazd. No ale minimum opony 50/50 trzeba mieć. Dzięki Robert, fajny wypad. Jeśli namyślisz się na sprzedaż XTR to biorę serio 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Sorry na razie Xt-eka nie sprzedaję bo mało pali nie pasuje się dobrze mi się na niej jeździ a jak miałbym zmieniać to nie widzę jakiejś sensowniej alternatywny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 kolejny weekend też ma być ładny, nawet 13* w niedziele. Ktoś chętny na offy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Ja w niedzielę na pewno zrobię jakąś inspekcję okolicznych krzaków . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Do weekendu jeszcze daleko, pogoda też nie do końca znana. Ale może ktoś jest chętny na weekendowe buszowanie w terenie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Dnia 18.02.2019 o 10:51, Pejas napisał: Fajnie było, taki lajtowy przejazd. No ale minimum opony 50/50 trzeba mieć. Dzięki Robert, fajny wypad. Jeśli namyślisz się na sprzedaż XTR to biorę serio No to ja się ze swoimi szosowymi 80/20 nie pcham 😉 Może jakąś focie podrzucicie co by czytelniczy mogli oko nacieszyć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 W ostatnią niedzielę zrobiłem w okół komina 120 km , jak nie będzie padać to ja jestem na tak . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi