Michallica Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Dzięki i sorry... Mam nadzieję że jeszcze się uda, ja sezonu nie nie kończę więc jak będziecie chętni to polecę z wami jeszcze gdzieś , niech tylko pogoda będzie w miarę:-) Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Ja wczoraj wieczorkiem na Dell poleciałem . Sezonu również nie kończę.Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Dla mnie jak nie ma poniżej zera to sezonu też nie kończę . Na niskie temperatury nie narzekam bo jazda w terenie raczej na to nie pozwala . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 22 godziny temu, robert73 napisał: Dla mnie jak nie ma poniżej zera to sezonu też nie kończę . Na niskie temperatury nie narzekam bo jazda w terenie raczej na to nie pozwala . Robiłbym zapewne tak samo ale możliwości parkingowo-garażowe mam bardzo ograniczone. Jak już wstawię moto do znajomych, to nie wypada mi zawracać im głowy i czekam (nie)cierpliwie do marca/kwietnia. Normalnie to również nie kończyłbym sezonu. Może jak już kiedyś będzie mieszkanie z garażem... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluszcz Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Podepnę się pod temat do obserwacji. Jakbyście gdzieś jeździli może też się z GSem załapię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 O proszę drugi GSik w Łodzi 🙂 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Pogoda dopisała to nie mogłem się powstrzymać 😀 36430520001_relive-tracker_1543153893856.mp4 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Cześć, jestem nowy na FŁM i jeśli nie macie nic przeciwko, żeby nowicjusz na chińskim Bartonie Hyper 125 dołączył do Was, to chętnie bym się wybrał na przejażdżkę. O ile pogoda będzie w miarę łaskawa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Ważna jest sama filozofia jazdy a nie to czym się jeździ. Pasuje ci Barton, to jedziesz Bartonem, to nie ścigacze, więc nie widzę problemu 🙂 Oby się cieplej zrobiło... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Dokładnie tak jak kolega napisał w terenie nie tylko moc jest ważna , waga moto ma też duże znaczenie i umiejętności kierownika . Na wspólne latanie zawsze można się zgadać . Jak w niedzielę jak nie będzie na minusie to zrobię rundę wokół komina . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Dzisiejszy trip 43976520001_relive-tracker_1543757655383.mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 zarąbisty ten program masz:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 To rowerowa wersja jest.Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 @robert73, czy taką trasę wyznaczas jakoś wcześniej? Czy po prostu jedziesz z grubsza z punkt A do B? Laickie pytanie: jedziesz tak sobie, czasem lasem czasem polem i skąd wiesz gdzie jechać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Program zrobiony jest pod rower ale na moto dobrze się sprawdza to jest darmowa wersja i przez to jest troszkę okrojona . Co do trasy to z reguły wybieram kierunek i dalej na spontana nie ukrywam że większość trasy znam na pamięć. Niekiedy w trakcie jazdy dokładam nowe ścieżki przez latanie w okół komina nie jest nudne . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Wyglądam i czekam na jakieś okno pogodowe i nic... kiedy będzie można się porządnie przejechać? :-) Chyba nie tylko ja na to choruję... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Cześć, Jestem nowy na forum. Szukam towarzystwa do latania w off. Co prawda jestem ze Skierniewic, ale na jakieś większe wypady chętnie dojadę. Od Łodzi w stronę Skierniewic też jest troszkę szlaków i fajnych miejsc. Można by zamieszczać sobie ślady z Osmanda albo innych aplikacji. pogoda nie rozpieszcza ale w następny weekend ma być okno pogodowe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Jak będzie pogoda to można się zgadać na wspólne latanie czekam na jakieś info .Na wiosnę planuję zrobić Polski odcinek TET jak ktoś będzie chętny to zapraszam . https://www.transeurotrail.org/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Właśnie patrzę na tą stronę, fajna trasa i dobry plan 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 W tamtym roku jak wracałem z Litwy to kawałek TET zrobiłem w tym roku muszę zrobić całą .Zresztą na Litwie też mają fajne szutrówki . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Widać lepsze szutry mają niż my asfalty Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Na sobotę zapowiadają 6-9*C i w najgorszym wypadku przelotne opady deszczu. Można by się w godzinach okołopołudniowych gdzieś umówić. Ktoś był na żwirowniach w okolicach rydwanu ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Bym się wybrał ale idę na szkolenie Motopomocnych. Chyba że po szkoleniu.Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Ktoś jutro lata? Niedzielę 10 litego.Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macao Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 od razu tu chciałem napisać, a coś mnie do offroad'owego wątku przeniosło, więc jeszcze raz: Panie/Panowie jaki tu poziom obowiązuje i prędkości przelotowe (nie chciałbym aby wszyscy na mnie czekali), a z chęcią poza asfaltem bym pojeździł? oczywiście mówię o szutrach i duktach, a nie żwirowniach, bagnach itp. (i moto nie takie, i umiejętności też nie :() 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi