Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj nie dam rady ale jak coś to też chętnie się przewietrzę .

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Halo, corona? Ty k@#$o

Organizujemy jakiś przejazd całodniowy? 

Opublikowano

Jak w niedzielę pogoda będzie w miarę ok to XT-ka z garażu wyprowadzę . 

Opublikowano

My w tamtą niedzielę zrobiliśmy 230 km .  W tą  też planuje może nie na cały i też przelot po okolicznych krzakach.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ktoś coś w tą  niedzielę? 02.08 ? 

Opublikowano

Ja się w szuterki zaczynam bawić, ale to po drugiej stronie Łodzi

Opublikowano

Zakupiłem w tym sezonie sym nht 125 założyłem battlax ax 41 i śmigam (próbuję - bo dopiero zaczynam przygodę z moto) po szutrach, piachach i lasach w okolicy Zgierz, Stryków.

Jeśli jest ktoś z okolicy i ma podobny sprzęt lub nie przeszkadza mu towarzystwo 14 km to chętnie polatałbym razem.

LWG

Opublikowano

To ja tutaj to . zostawię

Opublikowano
Dnia 11.08.2020 o 07:21, pafcio napisał:

To ja tutaj to . zostawię

W sensie...?

Opublikowano

Pewnie kolega @pafcio nie dostrzegł opcji "Obserwuj temat" i zostawił dziwny komentarz, żeby dostawać powiadomienia w temacie 😉

Opublikowano

Kuźwa przejrzał mnie

Opublikowano

Jak ktoś gdzieś będzie latał po krzakach to ja chętnie mogę dołączyć.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jest ktoś chętny na niedzielne latanie .

Opublikowano

Robert. Co proponujesz ? 

Ja mam czas od rana do Max 15 

Opublikowano

My startujemy z BP Kolumny- Rzgowska  około 9.30 - tej i też tak do mniej więcej  do 15 .Kierunek Piątkowisko , Łask , w stronę Bełchatowa i z powrotem przez Tuszyn trasa krótka (+/- 100 km ) i łatwa same leśne drogi . Jak ktoś jest chętny to zapraszamy .

Opublikowano

Pejas na stacji BP. Kolumny róg Rzgowskiej obok Carrefour wylot z Łodzi na Katowice 

Opublikowano

Może ktoś będzie chętny polatać w niedzielę po jakimś lekkim terenie (leśne drogi etc.). W sypki piach wolałbym się nie zapuszczać na razie :) Nie mam na razie żadnej trasy więc być może ktoś będzie miał coś ciekawego 

zakbar2.png
Opublikowano

W tą niedzielę ja będę raczej zajęty. Ew. Bardzo wcześnie rano. Max do 12.00 jeśli chce ci się podjechać w okolice Skierniewic to możemy zrobić offem kilka tras 

Opublikowano

U mnie jak się nic nie pozmienia  to też ruszę gdzieś w okoliczne krzaki  Jak ktoś jest chętny to pisać nie bać się .

Opublikowano

Ja jutro koło 9 mogę gdzieś ruszać, tak do 17 mam czas jakoś

zakbar2.png
Opublikowano

Jutro niestety odpadam 

Powodzenia i miłego