robert73 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Dzisiaj nie dam rady ale jak coś to też chętnie się przewietrzę . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) Panowie Zapisałem się na Beskid Rally i Enduro Rally 24. Ktoś się piszę na te tematy ? Można by się zorganizować, bus/ fura/ przyczepka ? edit: https://www.endurorally24.pl/regulaminhttps://beskidrally.pl/ Edytowane 21 Lutego 2020 przez Pejas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Halo, corona? Ty k@#$o Organizujemy jakiś przejazd całodniowy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Jak w niedzielę pogoda będzie w miarę ok to XT-ka z garażu wyprowadzę . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Ostatni weekend maja? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 My w tamtą niedzielę zrobiliśmy 230 km . W tą też planuje może nie na cały i też przelot po okolicznych krzakach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Ktoś coś w tą niedzielę? 02.08 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Ja się w szuterki zaczynam bawić, ale to po drugiej stronie Łodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy77 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zakupiłem w tym sezonie sym nht 125 założyłem battlax ax 41 i śmigam (próbuję - bo dopiero zaczynam przygodę z moto) po szutrach, piachach i lasach w okolicy Zgierz, Stryków. Jeśli jest ktoś z okolicy i ma podobny sprzęt lub nie przeszkadza mu towarzystwo 14 km to chętnie polatałbym razem. LWG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 To ja tutaj to . zostawię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy77 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Dnia 11.08.2020 o 07:21, pafcio napisał: To ja tutaj to . zostawię W sensie...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Pewnie kolega @pafcio nie dostrzegł opcji "Obserwuj temat" i zostawił dziwny komentarz, żeby dostawać powiadomienia w temacie 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Kuźwa przejrzał mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Jak ktoś gdzieś będzie latał po krzakach to ja chętnie mogę dołączyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Jutro ktoś coś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Jest ktoś chętny na niedzielne latanie . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Robert. Co proponujesz ? Ja mam czas od rana do Max 15 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 My startujemy z BP Kolumny- Rzgowska około 9.30 - tej i też tak do mniej więcej do 15 .Kierunek Piątkowisko , Łask , w stronę Bełchatowa i z powrotem przez Tuszyn trasa krótka (+/- 100 km ) i łatwa same leśne drogi . Jak ktoś jest chętny to zapraszamy . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Podaj dokładny adres albo pineske. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Pejas na stacji BP. Kolumny róg Rzgowskiej obok Carrefour wylot z Łodzi na Katowice 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluszcz Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Może ktoś będzie chętny polatać w niedzielę po jakimś lekkim terenie (leśne drogi etc.). W sypki piach wolałbym się nie zapuszczać na razie Nie mam na razie żadnej trasy więc być może ktoś będzie miał coś ciekawego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 W tą niedzielę ja będę raczej zajęty. Ew. Bardzo wcześnie rano. Max do 12.00 jeśli chce ci się podjechać w okolice Skierniewic to możemy zrobić offem kilka tras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 U mnie jak się nic nie pozmienia to też ruszę gdzieś w okoliczne krzaki Jak ktoś jest chętny to pisać nie bać się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluszcz Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Ja jutro koło 9 mogę gdzieś ruszać, tak do 17 mam czas jakoś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Jutro niestety odpadam Powodzenia i miłego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi