robert73 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Ja na razie latam po Rumunii tylko nie offowo a asfaltowo ale powiem że są tu warunki do upadania sprzętów . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Rumunia to jedno z moich moto marzeń. Co do tras na GPS jeszcze potrwa, ale będę chciał zrobić mapę ludzkiego. Od taki fetysz A jak ER24 ? Że zdjęć wydaje się rewelacja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnn6 Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 ER24 - super impreza, chociaż nawigowanie po "rołdbuku" na odcinkach nie należy do najłatwiejszych, szczególnie jak robiło się to po raz pierwszy. Pod tym względem wole Tukana, bo tam jest cała trasa otaśmowana i się nie zastanawiasz gdzie jechać, tylko dzidujesz. Ale obydwie imprezy wpisane do mojego kalendarza na stałe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Jakiś wypad w te niedzielę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 W niedziele ładna pogoda ,ktoś chętny na ok 200 km bokami ? 😉 200_km_łódzkie.gpx 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnn6 Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Ja się wstępnie piszę, ale nie mogę otworzyć tego tracka - to szutry czy ancfalty? Ale generalnie jestem chętny, chyba że z Piotrkiem będę jechał po KTM'a. Kupuje EXC 250 4T, a ja jadę jako support :) w razie jakby się za bardzo napalił hehehe. Byliśmy w Częstochowie w weekend oglądąć małą Huskę, ale gruz to był... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Dzięki za odzew, wnioskuje ze huska po ER24 poskładana 😉👍Co do trasy to raczej szutry lasek,obrzeża zalewów Warty, gdzieniegdzie ancflat żeby się przebić .Locus Map z Google play napewno to otworzy ,ta trasę opracowałem już jakiś czas temu ale nie było okazji przejechać jej do końca tak wiec sam do końca nie wiem w jakie krzaki prowadzi 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) w niedzielę bardzo wstępnie tak. a dla zainteresowanych: https://www.facebook.com/events/2417230665201325/ Edit: a jeśli chodzi o niedzielę to jakie godziny wchodzą w grę ? Edytowane 9 Października 2019 przez Pejas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Kurka może i w sobote wyskoczę jak się uda 😉Co do niedzieli to myślałem 9-10 start ze Zgierza ,dasz rade dolecieć ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Robert a Ty wróciłeś z tej Rumunii ?😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 dla mnie im wcześniej tym lepiej. żona chce robić jakąś spacery itd. Złota jesień k**wa. zobaczę jesli ją spacyfikuję to będę. Liczę jeszcze na Beskid Rally, więc kto wie jak to się ułoży. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 To może być 9:00 jak by co , raczej to nie będzie problem tym bardziej ze tam naprawdę jest ok 200 km 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 w piątek będę wiedział na 100% może w sobotę obskoczę wszystko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Pejas ja mówiąc ze może i w sobotę wyskoczę to miałem ma myśli zlot Łowców Niewygód 😉Ale żona mnie uświadomiła ze 19.10 to za tydzień w sobotę , a nie w ta 😂😂😂😂 Ta trasa która wrzuciłem to niedziela. Natomiast w ta sobotę może gdzieś na chwile na asfalt wyskocze na bandziorze ,zreszta czas i pogoda pokażą co i jak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Łukasz ja już dawno po Rumunii .Latałem w tamtą niedzielę ale nic nie pisałem bo wyjazd był organizowany na szybko. W tą niedzielę zobaczę jak z czasem na razie nie deklaruję się jak coś to się odezwę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luck'y Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Hej, Wstępnie piszę się na to łódzkie latanie bokami 200 km, ale co do konkretu to mogę to potwierdzić dopiero jutro późnym popołudniem. Pozdrawiam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 (edytowane) Podaj punkt spotkania. Najlepiej daj pineske i godzinę. Ja pewnie ruszę rano, nakręce troszkę kilometrów i najwyżej się odłączę. Edytowane 12 Października 2019 przez Pejas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnn6 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 i jak ? Żyjo ? Łukasz Traampek zmęczony ? Trochę na początku piochy omijałeś ale potem chyba już lepiej było. Wiem, rano nie swój byłeś Pejas szkoda, że musiałeś wracać, bo fajną ścieżkę mamy nad Bzurą, którą żeśmy uskutecznili. Następnym razem, najwyżej. Po opadach deszczu (czyli idealnie teraz) jest fajniejsza, trudniejsza. Jak jest sucho to też jest fajnie ale łatwiej. Ogólnie dobra niedziela. I się też, zmęczyłem żeby nie było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 jestem żyję no szkoda mi, ale i tak się cieszę że udało się dzisiaj wyrwać. Na pocieszenie wracałem trasą rowerową więc zrobiłem jeszcze ze 30km szutrów i to takich z jajem. dzięki Panowie, było naprawdę dobrze. ostatnia piaskownica rewelacja. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 A czy koledzy przypadkiem nie lecieli w tym miejscu dzisiaj około 13:30:https://goo.gl/maps/eGzt6RuxFReXifuW9 W kaskach trudno poznać ale motocykle jakby podobne. Ja leciałem też na moto ale po asfalcie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Zyje ale jak mówisz Marcin, od rana slabawo było 😂😂😂😉😉😉 ale później już super, a ta ścieżka nad Bzura naprawdę jest wypas 👌👍 Gary co do 13:30 i lokalizacji to faktycznie mogliśmy się widzieć ,jeschalismy właśnie z prowiantem 🥓na mały przystanek Wypad super oby więcej i częściej takze również dzięki Panowie 👍👊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Nadchodzącą niedziela ma być również bardzo ładna. Przypadek ? Nie sądzę Powtórka? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Trudne te Wasze wypady? Sam bym się przejechał, jakby pogoda i żona pozwoliła 😎 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Poziom amator+ Jeśli nie dasz rady gdzieś wjechać to objedziesz do okoła. Może teraz kierunek Tomaszowa i Sulejów? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Lata ktoś w niedzielę ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi