Skocz do zawartości

Szutrowo Offowe szlaki?

Michallica

Rekomendowane odpowiedzi

21 godzin temu, robert73 napisał:

Macao jak tam twoje kolano .

dziękuję. na szczęście tylko lekko naciągnięte więzadła. do rozjeżdżenia rowerem :)

No to całe szczęście ze to tylko lekkie naciągnięcie , ja tez mam glebę na koncie ale bez obrażeń i tez się odłączyłem trochę przed przedborzem bo mnie czas naglił 😉😂😂 także my Macao możemy latać razem 😂😂😂. Wypad super tylko trenować więcej muszę po piachu o będzie ok 

2E53EA16-4595-43AC-A0BA-139719F87002.jpeg

9BEB85FD-F3DC-47DF-A07B-B2419990B54F.jpeg

88E119B7-2817-41BE-8A30-59294B21B19E.jpeg

0F42954F-D154-4153-A0A9-56124C328682.jpeg

9E6DFBAF-72E0-4667-8CF3-7E5C179ED538.jpeg

Wjazd fajny ja do domu dotarłem na 17.30 .Ja też momentami miałem problem utrzymać się za Husqvarną chociaż Marcin nie odwijał do konica to i tak momentami na szutrze było  130km/h.Macao mam nadzieję że się nie zniechęcisz i jeszcze gdzieś razem wyskoczymy .

• 2 tygodnie później...

może ktoś z was był by zainteresowany ?
https://www.facebook.com/events/2331474277093454/

na 90% planuje się wybrać. Mam busa ze 3 maszyny się zmieszczą. 

Edytowane przez Pejas (wyświetl historię edycji)

Pejas ja wstępnie wyrażam chęć :)

Na początku września jadę na endurorally24 - wybierasz się tam? Jadę z kumplem, przyczepka.

Robert wróciłem wczoraj z objazdu wschodniej ściany, trochę szutrów, trochę błota, ścieżka wzdłuż rzeki Bug bardzo spoko - i dużooo pieknych terenów i widoków. 1200km w ciągu 54h :) Muszę motur ogarnąć i z rodziną posiedzieć XD

Marcinnn6 wschodnia ściana na duży potencjał do jazdy po krzakach byłem tam już  cztery razy i za każdym razem było fajnie . 1200 km w 54 h na Husqvarnie to test twardej d-py zaliczony 

• 2 tygodnie później...

Beskid rally napewno odpuszczam. Nie dam rady, tak się poukładały terminy

Natomiast już w przyszły czwartek ruszam na endurorally24 :) 130km odcinków specjalnych ...

i u mnie się temat chyba rozmyje. Terminy się walą na każdym polu. ER24 bardzo zazdroszczę. 
Panowie, takie pytanie. Czy wy zapisujecie swoje ścieżki z off? mówię o plikach które można wgrać na telefon/mapę i potem korzystać z niego. 

Moglibyśmy się powymieniać takimi trackami. Ja w swojej okolicy dopinam własnie 2 trasy po 1.5h każda praktycznie samym terenem. Zamierzam to zgrać i udostępnić. Fajnie by było mieć bazę takich ścieżek do wyboru na wolny dzien.