Skocz do zawartości

Szutrowo Offowe szlaki?

Michallica

Rekomendowane odpowiedzi

Pejas  po weselu dmuchnąć 0.0 będzie raczej ciężko ale jak ci się uda to przyjeżdżaj . Łukasz trasy jeszcze nie planowałem możemy lecieć twoją można w stronę Przedborza tylko tam jest do zrobienia około 230 km  .Można do tamy na Jeziorsku i od tamy do samego Koła szutrami .

Hehe Pejas właśnie 0.0 po weselu to będzie szacun 😂😂😂.Robert rzuce temat dalszej wycieczki dwóm znajomym bo wstępnie się deklarowali tylko nie wiem jak oni czasowo a 4-5 sprzętów to już fajna grupa.Martwi mnie jednak trochę pogoda bo burze maja być i 24 stopnie .Ale w sumie w kąpielówkach tez można jechać 😉

• 2 tygodnie później...

Jeździłeś? Testowałeś osobiście? Jak wrażenia z terenowej tenery?

Jeździć nie jeździłem bo za dużo było chętnych tyle co sobie posiedziałem i pomacałem . Wgląda całkiem fajnie siedzenie jest wyżej niż w XT-ku nie podali wagi ale gdy się siedzi to robi wrażenie lżejszej niż XT-tek  . Wszyscy co wracali z jazd bardzo ją chwalili tak jak Pejas napisał silnik niby z MT07 ale jak by bardziej żwawy i na pewno moto jedno osobowe bo dla pasażera miejsca bardzo mało .

może za rok się przymierzę. Myślę że docelowo to będzie mój motocykl :) 

Ponawiam pytanie. Czy w tą niedziele ktoś chce zaliczyć offy ?

edit.: nie aktualne, rozjebałem bark  :(

Edytowane przez Pejas (wyświetl historię edycji)

naderwany mięsień rotora, uszkodzona torebka stawowa(wyjebałem się w łazience). Ze 2 miechy jestem uziemiony. A że zaraz się córka urodzi to pewnie już po sezonie dla mnie. Może drobne przeloty 

2 godziny temu, robert73 napisał:

Jak ma moto to rozumiem ale w łazience to trochę niefart . 

Nie no, nadal przyczynę uznajmy za motocyklową: uślizgnął się koledze tył 😉

8 godzin temu, Pejas napisał:

A że zaraz się córka urodzi to pewnie już po sezonie dla mnie

Współczuję, serio. Pamiętam sezon 2010... piękny czerwiec, 2 tyg. do narodzin pierworodnego syna. Wtedy miałem już pierwszą japonię, postanowiłem jednak nie kusic losu i pójśc na rower.  Spotkanie z pijanym kierowcą auta zakończyło się w szpitalu operacją, potem wielotygodniowe leczenie i rehabilitacja. Myślałem sobie: "jakbym poszedł na moto, to by mnie nie trafił 😉

Zdrowia Kolego! Szybkiego powrotu na koła, kto wie, może już te Tenerowe 😉

Dzięki za dobre słowa Panowie. Bark o dziwo całkiem nieźle się trzyma, o jeździe terenowej nie ma mowy, ale po czarnym chyba jutro polatam, szkoda tylko że nowe kostki przed fikołkiem założyłem 😛

Hejka chwile mnie nie było ,Pejas mam nadzieje ze jeszcze razem polatamy bez gumy i innych przygód 😉 Wracaj do zdrowia 😉👍

P.S Robert jak tam twój sprzęt już się naprawił ?

Jadźka ożyła okazało się że czujnik TPS był walnięty . Dzisiaj w celach przetestowania wystartowałem o 19-stej na Litwę zobaczyć co tam u nich w krzakach piszczy .

IMG_20190619_181025.jpg

To dobrze ze w końcu jaka diagnoza, Co do wyjazdu to extra ,super 👍

Ja niestety zostałem wrobiony w rodzinne występy 😂😉

Ale pewnie jutro albo w piatek chociaż na trochę  tez gdzieś w krzaki się wybiorę chociaż  w koło komina bo nie wytrzymam 

Szerokości ,przyczepności w takim razie i wrzucaj jakieś fotki w miarę możliwości .

Ktoś ma ochotę polatać jutro ?
trasa_200_km_łódzkie.gpx
W czym te pliki otwieracie, edytujecie i zapisujecie? I jakie nawigację to czytają np. Na androida?

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

172824.png

Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową.