FOTOTOM Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 FOTOTOM, ja okolice skierniewic, rawa maz, itd... teraz mam mało czasu, jakieś wypady po godzinie max 2. Ale 13/14 kwietnia jak dopisze pogoda planuje coś więcej pocisnąć Na GSie za Tobą szedłem w okolicach Justynowa Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 jest taka szansa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnn6 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 i jakie plany na niedzielę ? Ma być ładnie i nie padająco... jak się nic nie zesra to mam zamiar troszku pośmigać, jakby ktoś był chętny to zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko0426 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Hejo. Ostatnio DR 650 leciałem sobie na zamek w Olsztynie (ustawiłem trasę w małe gopgle jako rowerowa) . Fajnie prowadzi przez wioski i lasy więc możecie skorzystać i skoczyć od razu przy okazji na rozpoczęcie do Częstochowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 (edytowane) Ja w niedzielę jak pogoda będzie ok planuję zrobić trasę do Jeziorska na tamę bocznymi a od tamy wzdłuż Warty do Koła Edytowane 5 Kwietnia 2019 przez robert73 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macao Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Dnia 5.04.2019 o 19:05, robert73 napisał: Ja w niedzielę jak pogoda będzie ok planuję zrobić trasę do Jeziorska na tamę bocznymi a od tamy wzdłuż Warty do Koła Poleciałeś czy jeszcze nie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 (edytowane) Startuję o 10.30 jak coś to będę tankował na bp Rzgowska Kolumny Edytowane 7 Kwietnia 2019 przez robert73 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macao Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 no ja za jakieś 15 minut (Markówka/Pabianice) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macao Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 pogoda dopisała, trasa przygotowana przez Roberta rewelacja 👍 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Świetnie Panowie. Dzięki za fotkę. Jak już będę miał garaż i możliwość zmiany kapci to przywdzieję coś bardziej kostkowego i spróbuję swoich sił z Wami. Póki co, obecnie założone Anakee 2 pewnie nie dzadzą radę w takim "offie". 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnn6 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Gdzie ta pustynia? jeździł bym wklejam swojego posta z forum afrykańskiego, będącego zaproszeniem na krótki wypad na Ukrainę, miejscówka sprawdzona etc. Opony min. E09 z tyłu, jeżeli ktoś by chciał dołączyć to zapraszam: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=34700 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 (edytowane) Tak jak Maciek napisał trasa fajna zwłaszcza odcinek od tamy na Jeziorsku do Koła cały czas terenem . Garyswoich oponach spokojnie dałbyś radę ja jeżdżę XT-kiem po lekkim terenie na żwirownie i bagna się nie zapuszczam bo to nie ta waga motocykla raczej polne drogi i leśne dukty . Edytowane 13 Kwietnia 2019 przez robert73 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 No to może następnym razem na podobnych nawierzchniach (leśne dukty, polne drogi) spróbuję dołączyć. Jakie prędkości na tych leśnych duktach i polnych drogach osiągacie? Mnie akurat na prędkościach nie zależy ale też nie chciałbym zamulać. Z drugiej strony, spróbuję i najwyżej podwinę ogon i zawrócę albo pojadę swoim tempem po Waszych śladach 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Spokojnie napewno dasz radę prędkości raczej lajtowe przyjedź to zobaczysz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macao Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 ja też początkujący szuter-driver ... trochę Roberta spowalniałem 😰, ale był miły i czekał na mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Dzisiaj w ramach treningu wybrałem się nad Wartę i tamę (Siedlątków) jadąc w 80% drogami szutrowymi, między polami, wsiami i sporo lasem. Pierwszy gleba zaliczona, co prawda tylko wolny paciak podczas ruszania w głębokim piachu ale miałem okazję przekonać się ile waży GS przy rwaniu z podłogi 😉 Ciekawa obserwacja: do pełni frajdy jazdy po sypkim trzeba te wszystkie płatne dodatki (ABS, Kontrola Trakcji) wyłączyć - dobrze, że się da. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Panowie gdzie ten prom? I czy jest czynny? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 @AndrzejM, ten akurat jest na Warcie, miejsowość Ostrowsko. Na północ od Uniejowa. Kursuje od 1 kwietnia do 31 października. Godziny kursowania: tutaj są sprzeczne informacje. PGK podaje, że od poniedziałku do soboty w godz. 8-20, a w niedziele w godz. 8-10 i 18-20. Tabliczka drewniana podaje, że od poniedziałku do soboty w godz. 8-18. Przerwa 13.00- 13.30. Przeprawa wyłącznie pojazdów rolniczych i jednośladowych Prom napędzany jest siłą rzeki. Operator ustawia go pod kątem rozwartym względem jednego lub drugiego przegu. Resztę załatwia miłościwie nam panująca Fizyka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Dzięki, muszę się wybrać. Jeśli lubicie przeprawy promowe to polecam prom w Nieszawie 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traampek Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Panowie latacie tylko w weekendy czuci w tygodniu popołudniu tez się zdarza ? Chetnie bym się podłączył do jakiejś wycieczki czy to w weekend czy w tygodniu. Co do ciekawych aplikacji odnośnie planowania tras polecam Locus Map ,niestety na IOS nie ma ale na każdego androidami owszem, tam sami planujecie trasę wyznaczając punkty na mapie np po liniach przerywanych czyli omijając asfalt. Apka poprowadzi przez las ,pole a nawet prze drogę dzieląca działki które czasem okazują się już zagospodarowane 😉 Raz zdarzyło mi się wyjechałem rolnikowi pod Stodola 😂😂😂 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 38 minut temu, Traampek napisał: Panowie latacie tylko w weekendy czuci w tygodniu popołudniu tez się zdarza Latam to ja codziennie do pracy i robię po czarnym w ten sposób prawie 6k rocznie z laptopem i inną elektroniką w kufrze. Jak się trafią 2-3h wolnego to tak nieoczekiwanie (chociaż całkiem często), że już z nikim się nie umówię i tak od lat jeżdżę główne sam 😉 42 minuty temu, Traampek napisał: Chetnie bym się podłączył do jakiejś wycieczki czy to w weekend czy w tygodniu. Gospodarzem tegoż tematu zrobili się: jego autor @Michallica oraz największy w tym temacie oblatywacz off-road: @robert73 zatem niech Oni lepiej głos zabiorą. Sam próbuję się wkręcić, na próbę, bo niedawna zmiana motocykla spowodowała, że ciągnie mnie (jak wilka) do lasu, szutrów itd. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Ja latam w weekendy bo w tygodniu słabo z wolnym czasem . W majówkę od 1do 5 planuję przejechać polski odcinek TET https://www.transeurotrail.org/poland/#5.23/52.299/19.118 jak ktoś jest chętny to zapraszam . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejas Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Czy w najbliższą sobotę tj, 20.04 po koszyczku ktoś planuje jeździć ? chętnie zrobił bym dłuższą trasę po wertepach. Robert na TET chcesz przeznaczyć 5 dni ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Też mam ochotę wybrać się na trasę TET ale nie mam aż 5 dni. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) Dnia 18.03.2019 o 09:33, robert73 napisał: Możesz spróbować wykorzystać osłonę z crossa u mnie w cr-ce jest plastikowa osłona coś na kształt języka a w Xt-ku wahacz połączony jest z plastikiem pod siedzeniem paskiem s gumy . Wybaczcie wcinkę z kilku postów wcześniej ale w ubiegłbym tygodniu ogarnąłem temat osłony amora. Dzięki za wszelkie sugestie. Jak to zrobiłem, opisałem tutaj: Nie wiem jak można bez tego śmigać. Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez gary (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi