arko0426 Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Witam. Chciałem zapytac i zarazem doradzić czy ktoś z łódzkiego zajmuje się wycinaniem wydechow i czy warto zrobić taki zabieg w Suzuki DR 650 RSE (poniżej foto) 0 Cytuj
NIKT Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 W Łodzi jest jakis serwis tlumikow co trudnią się wybebeszaniem samochodowych DPFow.Zabieg polega na wykreceniu puszki, przecieciu, usunieciu filtra, wstawieniu przelotu czy strumienicy i zaspawaniu otworu po bebeszeniu, szlifowanie spawow i dpf wyglada jak fabryczny.Mysle, ze jak udasz się do takich to Ci ogarna bebeszenie tlumika.Aczkolwiek ja osobiscie przy glosnym wydechu nie wyobrazam sobie dluzszej trasy Mam znajomka co ma w cruiserze przeloty zrobione i jezdzi notorycznie w zatyczkach bo mowi ze za glosno nawet na krotkie odcinki.Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi