Rogaty Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Cześć wszystkim, na wiosnę postanowiłem przesiąść się na coś większego i niezwykle spodobała mi się mała tenerka. Czy ktoś z Was z Łodzi lub okolic ma takową w wersji abs (podobno niższa)? Potrzebowałbym się przymierzyć, usiąść czy będzie dla mnie dobra (ok 173 wzrostu). Za pomoc odwdzięczę się jakimś piwkiem czy inną płynną walutą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelnext22 Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Z abs to będzie XT660z pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogaty Opublikowano 26 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 A bardzo możliwe. Nawet nie wiedziałem, dziękuję :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaem Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Koniecznie wersję z Abs ? Czyli XT660ZA. Mam na do sprzedania wersję bez Abs - rocznik 2008. Jak coś pisz śmiało. Wystawiona na allle za 16,5k Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi