Rogaty Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Jak w temacie, przymierzam się do zakupu niedużego turystyka z zacięciem na lekki teren. Mały GS wygląda ładnie, fajnie też się siedzi, ale przydałaby się jakaś opinia osoby, która użytkuję go przynajmniej kilka miesięcy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Trochę namieszam A ten motor brałeś pod uwagę ?? KLIK 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogaty Opublikowano 26 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Jak najbardziej, niestety trochę przeraża mnie zakup czegoś, czego nie znam. Czytałem testy i niby nie jest źle, ale na horyzoncie pojawiła się nowa propozycja w postaci XTZ Tenere 660 :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
West Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Cześć, widzę że temat sprzed roku, więc pewnie musztarda po obiedzie, ale jak coś to ja mam takie BMW. Chwalę sobie i z uwagi na mój model jazdy - bardziej terenowy niż szosowy to nie wyobrażam sobie cięższego moto. Wspomniany wyżej Benelli 502 waży 240kg, więc dla mnie abstrakcja. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogaty Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Niespełna rok temu wybór padł na CB500X :) długo masz GS'a ? jak się sprawuje? ;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi