Shido Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Posiada ktoś zbędną starą gaśnice? Przede wszystkim interesuje mnie pusta butla po gaśnicy 3-6kg.Oferuję wymianę flaszka po gaśnicy za pełną flaszkę z %. Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Mam starą samochodową, nie wiem ile ma kg, jest jeszcze pełna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 zwykła samochodowa to chyba 1kg. Jeśli taka cię zadowoli to też mam i mogę oddać za piwo lub za darmo :) 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi