4ride.pl Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 Akcja JESIEŃ w 4ride.pl! Gorąco zapraszamy Was do naszego salonu przy ul. Marcina Kasprzaka 6 na akcję DARMOWEGO czyszczenia i pielęgnacji motocyklowej odzieży skórzanej, impregnacji odzieży tekstylnej oraz czyszczenia i pielęgnacji kasków. Dodatkowo dla wszystkich posiadaczy kart członkowskich FŁM przygotowaliśmy specjalny rabat w wysokości 15% !!! AKCJA TRWA DO KOŃCA PAŹDZIERNIKA! Przynoście swój sprzęt do nas a my zajmiemy się nim najlepiej jak potrafimy, przy użyciu profesjonalnych preparatów i zupełnie za darmo. Odzież tekstylną prosimy wyczyścić przed oddaniem do impregnacji. Kaski czyścimy na zewnątrz i wewnątrz. Każdy forumowicz może oddać do konserwacji dwa komplety odzieży. 4 Cytuj
Piuriel Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 A miałem właśnie pisać na forum o to czym wyczyścić porządnie i zaimpregnować kombinezon po sezonie. Jutro jadę z kombi do Was 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
eramus Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 A czym czyścicie i impregnujecie ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
eramus Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 18 minut temu, Piuriel napisał: A miałem właśnie pisać na forum o to czym wyczyścić porządnie i zaimpregnować kombinezon po sezonie. Jutro jadę z kombi do Was Ale sezon jeszcze trwa 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
Piuriel Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 Ale sezon jeszcze trwa Ale ja nie tylko kombinezon mam 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lucass Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 Czy w pojęcie czyszczenia, wchodzi również ozonowanie ? Lub inny sposób na odświeżenie wnętrza kombi ? 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna
4ride.pl Opublikowano 12 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2018 14 godzin temu, eramus napisał: A czym czyścicie i impregnujecie ? Jeżeli chodzi o ubrania to profesjonalne preparaty od S100. Natomiast do kasków użyjemy preparatów dedykowanych Muc-Off 12 godzin temu, Lucass napisał: Czy w pojęcie czyszczenia, wchodzi również ozonowanie ? Lub inny sposób na odświeżenie wnętrza kombi ? Do wnętrza kombinezonów będziemy używać specjalnej pianki do odświeżania marki S100 lub Muc-Off 2 Cytuj
4ride.pl Opublikowano 12 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2018 14 godzin temu, Piuriel napisał: A miałem właśnie pisać na forum o to czym wyczyścić porządnie i zaimpregnować kombinezon po sezonie. Jutro jadę z kombi do Was Gorąco zapraszamy 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2018 Odebrałem sprzęt (kombi i kask) i jak pewne rzeczy, które spełniają swoją funkcję nie robią na mnie wrażenia, bo jak mam być pod wrażeniem czegoś co robi to do czego zostało stworzone.. Tak kask ogarnięty z każdej strony tymi kosmetykami S100 i Muc-Off rozwalił system. Wygląda jak nowy Kombinezon również jest cacy, ale mój kask był zapyziały jak cholera i w sumie to miałem go nawet nie brać, bo szkoda czasu na niego tak cieszę się, że go zabrałem na czyszczenie do @4ride.pl Polecam jak ktoś się jeszcze nie zdecydował. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
4ride.pl Opublikowano 23 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Dnia 20.10.2018 o 12:24, Piuriel napisał: Odebrałem sprzęt (kombi i kask) i jak pewne rzeczy, które spełniają swoją funkcję nie robią na mnie wrażenia, bo jak mam być pod wrażeniem czegoś co robi to do czego zostało stworzone.. Tak kask ogarnięty z każdej strony tymi kosmetykami S100 i Muc-Off rozwalił system. Wygląda jak nowy Kombinezon również jest cacy, ale mój kask był zapyziały jak cholera i w sumie to miałem go nawet nie brać, bo szkoda czasu na niego tak cieszę się, że go zabrałem na czyszczenie do @4ride.pl Polecam jak ktoś się jeszcze nie zdecydował. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc 0 Cytuj
X76 Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2018 Podrzuce dzisiaj kombinezon jednoczęściowy + kask, w tym roku już chyba się nie przyda. 1 Cytuj
4ride.pl Opublikowano 24 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2018 7 godzin temu, X76 napisał: Podrzuce dzisiaj kombinezon jednoczęściowy + kask, w tym roku już chyba się nie przyda. nie ma sprawy, czekamy 0 Cytuj
Lucass Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 Czy w tym roku planujecie powtórzyć akcję? 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna
4ride.pl Opublikowano 15 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2019 23 godziny temu, Lucass napisał: Czy w tym roku planujecie powtórzyć akcję? Na ten moment nie mamy tego w planach, aczkolwiek wszystko się może zdarzyć. Jeśli powtórzymy akcję, to na pewno FŁM dowie się jako pierwsze. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi