Skocz do zawartości

Darmowe czyszczenie i pielęgnacja sprzętu w 4ride.pl!

4ride.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Akcja JESIEŃ w 4ride.pl!

Gorąco zapraszamy Was do naszego salonu przy ul. Marcina Kasprzaka 6
na akcję
DARMOWEGO czyszczenia i pielęgnacji motocyklowej odzieży skórzanej, impregnacji odzieży tekstylnej oraz czyszczenia i pielęgnacji kasków.

Dodatkowo dla wszystkich posiadaczy kart członkowskich FŁM przygotowaliśmy specjalny rabat w wysokości 15% !!!

AKCJA TRWA DO KOŃCA PAŹDZIERNIKA!

Przynoście swój sprzęt do nas a my zajmiemy się nim najlepiej jak potrafimy, przy użyciu profesjonalnych preparatów i zupełnie za darmo.

Odzież tekstylną prosimy wyczyścić przed oddaniem do impregnacji.

Kaski czyścimy na zewnątrz i wewnątrz.

Każdy forumowicz może oddać do konserwacji dwa komplety odzieży.

A miałem właśnie pisać na forum o to czym wyczyścić porządnie i zaimpregnować kombinezon po sezonie.
Jutro jadę z kombi do Was :cheers:

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

18 minut temu, Piuriel napisał:

A miałem właśnie pisać na forum o to czym wyczyścić porządnie i zaimpregnować kombinezon po sezonie.
Jutro jadę z kombi do Was :cheers:

Ale sezon jeszcze trwa :) 

" Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " 

14 godzin temu, eramus napisał:

A czym czyścicie i impregnujecie ? 

Jeżeli chodzi o ubrania to profesjonalne preparaty od S100. Natomiast do kasków użyjemy preparatów dedykowanych Muc-Off:)

12 godzin temu, Lucass napisał:

Czy w pojęcie czyszczenia, wchodzi również ozonowanie ?  Lub inny sposób na odświeżenie wnętrza kombi ? 

Do wnętrza kombinezonów będziemy używać specjalnej pianki do odświeżania marki S100 lub Muc-Off 

• 2 tygodnie później...

Odebrałem sprzęt (kombi i kask) i jak pewne  rzeczy, które spełniają swoją funkcję nie robią na mnie wrażenia, bo jak mam być pod wrażeniem czegoś co robi to do czego zostało stworzone.. Tak kask ogarnięty z każdej strony tymi kosmetykami S100 i Muc-Off rozwalił system. Wygląda jak nowy :wub:
Kombinezon również jest cacy, ale mój kask był zapyziały jak cholera i w sumie to miałem go nawet nie brać, bo szkoda czasu na niego tak cieszę się, że go zabrałem na czyszczenie do @4ride.pl
Polecam jak ktoś się jeszcze nie zdecydował. :)

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Dnia 20.10.2018 o 12:24, Piuriel napisał:

Odebrałem sprzęt (kombi i kask) i jak pewne  rzeczy, które spełniają swoją funkcję nie robią na mnie wrażenia, bo jak mam być pod wrażeniem czegoś co robi to do czego zostało stworzone.. Tak kask ogarnięty z każdej strony tymi kosmetykami S100 i Muc-Off rozwalił system. Wygląda jak nowy :wub:
Kombinezon również jest cacy, ale mój kask był zapyziały jak cholera i w sumie to miałem go nawet nie brać, bo szkoda czasu na niego tak cieszę się, że go zabrałem na czyszczenie do @4ride.pl
Polecam jak ktoś się jeszcze nie zdecydował. :)

Cieszymy się, że mogliśmy pomóc :)

• 11 miesięcy temu...
23 godziny temu, Lucass napisał:

Czy w tym roku planujecie powtórzyć akcję?  

Na ten moment nie mamy tego w planach, aczkolwiek wszystko się może zdarzyć. Jeśli powtórzymy akcję, to na pewno FŁM dowie się jako pierwsze. :)