4ride.pl Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Akcja JESIEŃ w 4ride.pl! Gorąco zapraszamy Was do naszego salonu przy ul. Marcina Kasprzaka 6 na akcję DARMOWEGO czyszczenia i pielęgnacji motocyklowej odzieży skórzanej, impregnacji odzieży tekstylnej oraz czyszczenia i pielęgnacji kasków. Dodatkowo dla wszystkich posiadaczy kart członkowskich FŁM przygotowaliśmy specjalny rabat w wysokości 15% !!! AKCJA TRWA DO KOŃCA PAŹDZIERNIKA! Przynoście swój sprzęt do nas a my zajmiemy się nim najlepiej jak potrafimy, przy użyciu profesjonalnych preparatów i zupełnie za darmo. Odzież tekstylną prosimy wyczyścić przed oddaniem do impregnacji. Kaski czyścimy na zewnątrz i wewnątrz. Każdy forumowicz może oddać do konserwacji dwa komplety odzieży. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 A miałem właśnie pisać na forum o to czym wyczyścić porządnie i zaimpregnować kombinezon po sezonie. Jutro jadę z kombi do Was 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 A czym czyścicie i impregnujecie ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 18 minut temu, Piuriel napisał: A miałem właśnie pisać na forum o to czym wyczyścić porządnie i zaimpregnować kombinezon po sezonie. Jutro jadę z kombi do Was Ale sezon jeszcze trwa 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Ale sezon jeszcze trwa Ale ja nie tylko kombinezon mam 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Czy w pojęcie czyszczenia, wchodzi również ozonowanie ? Lub inny sposób na odświeżenie wnętrza kombi ? 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 12 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 14 godzin temu, eramus napisał: A czym czyścicie i impregnujecie ? Jeżeli chodzi o ubrania to profesjonalne preparaty od S100. Natomiast do kasków użyjemy preparatów dedykowanych Muc-Off 12 godzin temu, Lucass napisał: Czy w pojęcie czyszczenia, wchodzi również ozonowanie ? Lub inny sposób na odświeżenie wnętrza kombi ? Do wnętrza kombinezonów będziemy używać specjalnej pianki do odświeżania marki S100 lub Muc-Off 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 12 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 14 godzin temu, Piuriel napisał: A miałem właśnie pisać na forum o to czym wyczyścić porządnie i zaimpregnować kombinezon po sezonie. Jutro jadę z kombi do Was Gorąco zapraszamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Odebrałem sprzęt (kombi i kask) i jak pewne rzeczy, które spełniają swoją funkcję nie robią na mnie wrażenia, bo jak mam być pod wrażeniem czegoś co robi to do czego zostało stworzone.. Tak kask ogarnięty z każdej strony tymi kosmetykami S100 i Muc-Off rozwalił system. Wygląda jak nowy Kombinezon również jest cacy, ale mój kask był zapyziały jak cholera i w sumie to miałem go nawet nie brać, bo szkoda czasu na niego tak cieszę się, że go zabrałem na czyszczenie do @4ride.pl Polecam jak ktoś się jeszcze nie zdecydował. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 23 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Dnia 20.10.2018 o 12:24, Piuriel napisał: Odebrałem sprzęt (kombi i kask) i jak pewne rzeczy, które spełniają swoją funkcję nie robią na mnie wrażenia, bo jak mam być pod wrażeniem czegoś co robi to do czego zostało stworzone.. Tak kask ogarnięty z każdej strony tymi kosmetykami S100 i Muc-Off rozwalił system. Wygląda jak nowy Kombinezon również jest cacy, ale mój kask był zapyziały jak cholera i w sumie to miałem go nawet nie brać, bo szkoda czasu na niego tak cieszę się, że go zabrałem na czyszczenie do @4ride.pl Polecam jak ktoś się jeszcze nie zdecydował. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Podrzuce dzisiaj kombinezon jednoczęściowy + kask, w tym roku już chyba się nie przyda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 24 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 7 godzin temu, X76 napisał: Podrzuce dzisiaj kombinezon jednoczęściowy + kask, w tym roku już chyba się nie przyda. nie ma sprawy, czekamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Czy w tym roku planujecie powtórzyć akcję? 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 15 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 23 godziny temu, Lucass napisał: Czy w tym roku planujecie powtórzyć akcję? Na ten moment nie mamy tego w planach, aczkolwiek wszystko się może zdarzyć. Jeśli powtórzymy akcję, to na pewno FŁM dowie się jako pierwsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi