Skocz do zawartości

Kupie moto do 15tyś

crazyy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jak w temacie kupię motocykl do max 15tyś zł Gotowy jestem jeszcze "coś" dorzucić do tej kwoty jeśli zajdzie taka potrzeba.

Wymagania to:

Moc minimum powiedzmy 70koni. Ważę ponad 100kg.

Pozycja w siodle wygodna do jazdy nie leżąca na zbiorniku z mocno podkurczonymi nogami więc typowe sporty raczej odpadają.

Sprzęt nadający się do jazdy po mieście jak i na wypady za miasto drogami lokalnymi.

Stan motocykla wizualny jak i techniczny dobry oraz bardzo dobry to znaczy bez wycieków czy łysych opon albo po ciężkich przejściach wypadkowych.

Wiem, że w tej kasie nie będą to nowe sprzęty, ale nie są to też totalne gruziny.

Marka czy model albo rocznik nieokreślony jeśli ktoś ma jakąś propozycję rozważę każdą byle maszyna była pewna i zadbana.

Przesiadam się z suzuki VZR więc żadna waga sprzęta mnie nie zdziwi :)

W związku z moją chorobą przymierzam się jednak do sprzedania mojego Triumpha. Jest to Sprint ST 1050 z 2007 roku. Motocykl jest po dużym przeglądzie. Oleje, filtry, rozrząd. Zalany jest Castrolem bo wg mnie Motul nadaje się tylko do kosiarek albo i nawet nie :)

Moto turystyczno sportowe. Pozycja, hmm. Kwestia gustu. Chcesz to przyjedź do Konstantynowa i przysiądź się. Będę go cenił 13 tyś na OLX. Dla forum wiadomo rabacik i gratisy. Niedawno zrobiony przegląd amorka HyperPro o wartości 700zl w Leon Motocykle. 

Numer do mnie 602 371 341.

Aha, mam tu swój temat z tym moto. Odnajdziesz bez problemu bo ja piszę z telefonu i mi ciężko :)

3 godziny temu, karpiu napisał:

W związku z moją chorobą przymierzam się jednak do sprzedania mojego Triumpha.

Moto bardzo ładne to prawda, ale liczę jednak, że to tymczasowa sprawa i jeszcze coś polatamy..

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

• 3 tygodnie później...

Może i tak, ale jak założyłeś temat z prośbą o pomoc w zakupie i poszukiwaniach to następnym razem ludzie pamiętając to jak się zachowałeś zwyczajnie mogą zignorować Twoją prośbę.

9 godzin temu, crazyy napisał:

Generalnie nie ma się czym chwalić.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

2 minuty temu, Piuriel napisał:

Może i tak, ale jak założyłeś temat z prośbą o pomoc w zakupie i poszukiwaniach to następnym razem ludzie pamiętając to jak się zachowałeś zwyczajnie mogą zignorować Twoją prośbę.

Oj tam, kolega skromny jest i nie chce nas zawstydzić;)

Ale @crazyy zniesiemy to, możesz podrzucać fotki:)

Taka sobie zwykła xj6

Rocznik 2011 rejestracja 2012 przebieg 34kkm.

Z wyposażenia kufer yamahy.

Śmieja się ze mnie, że kupiłem sobie damskie moto...

Mi tymczasem bardzo odpowiada pozycja i prowadzenie. A to czy będzie za słaba to się okaże. Dla mnie jest ok.

Po przesiadce z wielkiego cruisera człowiek dowiaduje się, że technika jazdy jest na miernym poziomie...

20181021_151251.jpg

Edytowane przez crazyy (wyświetl historię edycji)

Bardzo ładne moto:) Osobiście zdecydowanie bardziej cenie taki zakup dla siebie niż branie R1 żeby się pokazać bo przecież „wstyd” kupić coś innego:/ Jeśli Tobie się dobrze jeździ i spełnia Twoje wymagania to świetny zakup dla Ciebie, a w końcu to Ty bedziesz nim jeździł;)

Gratulacje i mnóstwa szczęśliwie nawiniętych kilometrów:)

Pomysły były różne, a ten sprzęt to taki spontan "a podjadę obejrzę z nudów"

Obejrzałem, przejechałem się i masz 😀 Myślę, że jeśli ktoś nie jeździł sportem bądź dużym nakedem to będzie zadowolony tak jak ja👍

Sprzęcik pochodzi z polskiego salonu, miał dwóch właścicieli.

Muszę jeszcze zamontować/wymienić kilka detali pod siebie do pełni szczęścia.

No i kolektor rzecz jasna musi wyglądać świeżo, nie lubię jak są usrane.

Wstępnie wyczyszczony. Jeszcze kilka podejść i będzie miód :)

20181021_151306.thumb.jpg.03e48024096e9550c5b402f9d54af033.jpg

20181021_151222.jpg

20181021_151232.jpg

Edytowane przez crazyy (wyświetl historię edycji)

Jak to nie ma się czym chwalić? qr**, za***iste moto! Ładny kolor, no świeci sie jak psu jajca!
Gratuluje i życzę ścierania rantów opony!

...