piorczens Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Witam wszystkich , kupie stojak/podnośnik tył ewentualnie komplet przód tył , ma ktoś cos w dobrym stanie ;)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Nowy kosztuje tak mało, ze nie pchałbym się w używki Serio, serio. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 9 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Przed chwilą, karpiu napisał: Nowy kosztuje tak mało, ze nie pchałbym się w używki Serio, serio. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Jakiś namiar na cos konkretnego ;)? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 5 godzin temu, piorczens napisał: Jakiś namiar na cos konkretnego ;)? w takim stojaku nie ma sie co popsuc chyba ze bedzie zrobiony z byle czego,ale wybierz sobie jaki Ci odpowiada i kup i ciesz sie nim 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoki Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Mam do sprzedania komplet, przód i tył. Szczegóły PRIV. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 21 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Do zamknięcia . Stojaki ogarnięte 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi