Darek_Lodz Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2018 Cześć, szukam kogoś kto zna się na rzeczy i ma możliwość dojazdu na Widzew (godziny i dzień do obgadania). Potrzebuje wymienić zacisk hamulcowy przedni w Gs 500 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 Darek przecież to jest proste jak p.......talalala :p Nie chcesz sam spróbować ? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Darek_Lodz Opublikowano 8 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 ja totalnie sie nie znam na takich rzeczach do tego płyn i w ogóle, trudne ! 0 Cytuj
pafcio Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2018 I trzeba specjalny klucz . Szklaną piędziesiątkę. 2 Cytuj
boroś Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2018 I trzeba specjalny klucz . Szklaną piędziesiątkę.Ten kluczyk może być mały, ale setką powinno dać radę.Wysłane z mojego FLOW_5 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj boroś LwG!
Darek_Lodz Opublikowano 9 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2018 znajdzie się i setunia setunia do zacisku i setunia do wymiany płynu i nawet setunia na ogólne spojrzenie 0 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2018 to strach będzie jechać tym później 0 Cytuj
Bocian Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2018 Witam... W swoim ZZR wymieniłem ,a w zasadzie zdejmowałem więc wielkiej filozofii chyba u Ciebie nie ma.Jutro i piątek mam wolne😉 więc jak nikogo nie znalazłeś to mogę rzucić okiem... 0 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 16 hours ago, Bocian said: Witam... W swoim ZZR wymieniłem ,a w zasadzie zdejmowałem więc wielkiej filozofii chyba u Ciebie nie ma.Jutro i piątek mam wolne😉 więc jak nikogo nie znalazłeś to mogę rzucić okiem... sama wymiana jest prosta, najgorsze jest odpowietrzenie, ja robiłem u siebie na tylnym zacisku, ale przodu bałem się tykać. 0 Cytuj
Bocian Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 U siebie przód też odpowietrzałem i jest ok.Chyba że przez przypadek się udało ☺ chociaż pompowałem klamką i na początku nic się nie działo. U siebie rozpołowywałem zaciski. 0 Cytuj
Darek_Lodz Opublikowano 11 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 a jakieś konkretne narzędzia potrzebne do tego ? 0 Cytuj
Bocian Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2018 (edytowane) U mnie typowe klucze,jakieś imbusy też mam.Płyn hamulcowy , wężyk (najlepiej przeźroczysty ),jakaś butelka ,pusta☺.Telefon do mnie w profilu. Edytowane 12 Października 2018 przez Bocian (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Darek_Lodz Opublikowano 13 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2018 (edytowane) ostatecznie pojechałem gsem do mechanika z nadzieją że klocki się utrzymają i zrobione temat to be closed Edytowane 13 Października 2018 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi