Patrool Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2018 Witam mam na imie Patryk , mam 34 lata i mieszkam w Zgierzu. Swoją przygodę z jednosladami zacząłem mając 14 lat kiedy to drapnąłem wszystkie swoje oszczędność za które kupiłem Rometa 205 xD Aktualnie posiadam Sxf'a 250 Honde shadow przerobioną na bobberka i Thundercata . Kolejność wymienionych przeze mnie motocykli nie jest przypadkowa, jestem fanem off roudu ale asfaltem nie pogardzę;) pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Moto is my motto! 1 Cytuj
A04 Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
Lancet Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Rogal Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2018 Hej, cześć i czołem! 0 Cytuj ...
Rekomendowane odpowiedzi