xanton Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Trzy lata temu jeszcze jeździł, odpalał od strzała, biegi wszystkie ładnie wbijały i nie wyskakiwały. ale później poszedł w kąt garażu i stoi. Poprzednim użutkownikiem był starszy mechanik, który miał go na działce i jeździł do sklepu. Pewnie drobna regulacja i śmiga. Silnik trzybiegowy od Jawy. Umowa z właścielem zielonych blach jest, OC ma opłacone także jak ktoś będzie chciał na siebie rejestrować to nie ma problemu. Przeglądu nie ma bo niepotrzebny. Wystawiłem gdzieś tam za 1200 ale jak ktoś z forum wpadnie z tysiakiem to niech bierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyfik Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 ,,Przeglądu nie ma bo niepotrzebny ,, .Czy aby na pewno ? Wydaje mi się że przepisy dotyczące przeglądów zmieniły się w 2010 r. W przypadku posiadania OC a braku aktualnego przeglądu będą kłopoty 😭 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyfik Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Oczywiście w przypadku ,,dzwona,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 10 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Dnia 1.10.2018 o 15:33, szyfik napisał: ,,Przeglądu nie ma bo niepotrzebny ,, .Czy aby na pewno ? Wydaje mi się że przepisy dotyczące przeglądów zmieniły się w 2010 r. W przypadku posiadania OC a braku aktualnego przeglądu będą kłopoty 😭 Masz rację - dzięki. Przegląd raz na dwa lata. Jak będzie zdecydowany kupujący to mogę ogarnąć bo nie będę robił skoro stoi niejeżdzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 15 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Sprzedany - poproszę o przeniesienia na śmietnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi