Darek_Lodz Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Hej wszystkim potrzebuje pożyczyć podnośnik motocyklowy na tył do Hondy CBF 1000. Mam już trupa pod wiatą na moim parkingu, niestety obok stoją inne motocykle, a cbfa dostała niezły łomot w wypadku - stoi tak jakby miała upaść Do tego połamane lagi i przód ledwo współpracuje, co przy 200 kg+ robi sporo problemów w przesunięciu Wydaje mi się że podnośnik mógłby trochę pomóc, chyba że ktoś ma jakiś pomysł, trochę czasu i siły aby wesprzeć mnie w bezpiecznym postawieniu trupa (Widzew, okolice górki widzewskiej) Będę wdzięczny za wszelkie wsparcie PS. Jak ktoś ma stary nieużywany podnośnik mogę też odkupić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_1206 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Patentów nie mam ale jakby Ci brakło rąk do dźwigania to się odzywaj 😉 mój numer masz, chyba, że zgubiłeś to pisz na PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Nie wiem na ile ta wiata jest " mocna " , ale rozważ przypięcie lub podwieszenie na pasach transportowych. pasy nie są drogie do dostania w każdym budowlanym markecie 1 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi