elcukro Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Serdecznie witam szanowne grono dwuśladowców. Planuję do Was dołączyć jeszcze w tę jesień. Moje marzenie to chopper/cruiser - coś masywnego, niekoniecznie szybkiego ale wygodnego. Moja przygoda zaczęła się klasycznie od Komarka ujeżdżanego u wujka w wieku kilku lat Potem była era Rometa: motorynka. Kolejnym krokiem była Yamaha DT50, którą użytkowałem do końca liceum. Od tego czasu była dłuuuuuga przerwa aż do niedawna, kiedy pojawiła się u nas CBR-rka 125ka z myślą o nauce syna. Przy moim parametrach (182cm/100kg) na takiej maszynie wyglądam tak jak wtedy, gdy poruszałem się na motorynce więc pomyślałem o czymś większym. Lubię duże i masywne pojazdy, stąd zacząłem szukać dużego i masywnego moto, który dodatkowo mógłby służyć jako wehikuł na dalsze podróże dla dwóch osób. Gdy zacząłem go szukać, okazało się, że kupienie używanego fajnego choppera to nie jest w Polsce zadanie łatwe i przyjemne I to przywiodło mnie do Was na forum. Mam nadzieję że moje marzenie spełnię i spotkamy się na żywo na jakimś zlocie albo wspólnie zrobimy jakąś widokową trasę! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 jak duży i masywny, polecam GS'a Powitał 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Witam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elcukro Opublikowano 18 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 1 godzinę temu, jaquzie napisał: jak duży i masywny, polecam GS'a Powitał fajna maszyna, ale szukam czegoś w bardziej oldschoolowym klimacie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outsidermma Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Witam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato mi zrobi Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor_lodz Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 powitał Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spajd Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Cześć:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elcukro Opublikowano 26 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Cześć wszystkim! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ona1988 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Witaj 🤓 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elcukro Opublikowano 30 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Vulcan w swoiskim otoczeniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Dnia 18.09.2018 o 19:07, elcukro napisał: Serdecznie witam szanowne grono dwuśladowców. Raczej grono Jednośladowców:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Witam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi