elcukro Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2018 Serdecznie witam szanowne grono dwuśladowców. Planuję do Was dołączyć jeszcze w tę jesień. Moje marzenie to chopper/cruiser - coś masywnego, niekoniecznie szybkiego ale wygodnego. Moja przygoda zaczęła się klasycznie od Komarka ujeżdżanego u wujka w wieku kilku lat Potem była era Rometa: motorynka. Kolejnym krokiem była Yamaha DT50, którą użytkowałem do końca liceum. Od tego czasu była dłuuuuuga przerwa aż do niedawna, kiedy pojawiła się u nas CBR-rka 125ka z myślą o nauce syna. Przy moim parametrach (182cm/100kg) na takiej maszynie wyglądam tak jak wtedy, gdy poruszałem się na motorynce więc pomyślałem o czymś większym. Lubię duże i masywne pojazdy, stąd zacząłem szukać dużego i masywnego moto, który dodatkowo mógłby służyć jako wehikuł na dalsze podróże dla dwóch osób. Gdy zacząłem go szukać, okazało się, że kupienie używanego fajnego choppera to nie jest w Polsce zadanie łatwe i przyjemne I to przywiodło mnie do Was na forum. Mam nadzieję że moje marzenie spełnię i spotkamy się na żywo na jakimś zlocie albo wspólnie zrobimy jakąś widokową trasę! 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2018 jak duży i masywny, polecam GS'a Powitał 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
elcukro Opublikowano 18 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2018 1 godzinę temu, jaquzie napisał: jak duży i masywny, polecam GS'a Powitał fajna maszyna, ale szukam czegoś w bardziej oldschoolowym klimacie 0 Cytuj
A04 Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2018 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
Igor_lodz Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2018 powitał Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
elcukro Opublikowano 26 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2018 Cześć wszystkim! 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2018 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
elcukro Opublikowano 30 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 Vulcan w swoiskim otoczeniu 1 Cytuj
Jastrząb Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2018 Dnia 18.09.2018 o 19:07, elcukro napisał: Serdecznie witam szanowne grono dwuśladowców. Raczej grono Jednośladowców:) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi