Major Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2018 Cześć wszystkim, mój dobry kumpel kilka dni temu uległ śmiertelnemu wypadkowi na motocyklu w Pabianicach. Pogrzeb odbędzie się dnia 12.09 (środa) o godzinie 13:00 w kaplicy cmentarnej w Łagiewnikach. Wszystkich którzy chcą wziąć udział w ostatnim pożegnaniu zapraszam na zbiórkę o godzinie 12:30 przy McDonalds w Zgierzu. Dajcie proszę znać tutaj albo na PW kto może się zjawić. Z góry dziękuę, pozdrawiam 💪 0 Cytuj
Major Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 Czy ktoś z forum jest zainteresowany przybyciem? 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2018 widze że nikt nie odpisał więc.. pomimo powagi sytuacji dwa zdania -nie mam bladego pojęcia kim jest "Twój dobry kumpel", nie znam go, i raczej nikt nie wie nawet czy go znał, bo "mój dobry kumpel" nic nikomu nie mówi.. -troche słabo brzmi sformułowanie "zainteresowany przybyciem" na pogrzeb. współczuję straty, trzymaj się. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
mery44 Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2018 Cześć, mój Brat Daniel zginął w wypadku motocyklowym w Pabianicach 4.09. Jutro (12.09) odbywa się pogrzeb w Kościele w Łagiewnikach-Łódź o godzinie 13.00. Jeszcze nie wiem co robi się w takich sytuacji i jak poinformować wszystkich o mojej tragedii i jak uszanować jego pamięć. Wiem, ze do ostatniego momentu robił to co kochał, czyli to co Wy-zatraca się w prędkości.Jeśli jesteście ktokolwiek będzie miał ochotę zaryczeć silnikiem po raz ostatni dla Daniela to jego znajomi motocykliści z okolic Łodzi/Pabianic spotykają się jutro przed Kościołem w Łagiewnikach, (ceremonia pogrzebowa odbędzie się na cmentarzu w Łagiewnikach). https://epainfo.pl/motocyklista-ciezko-ranny-uderzyl-w-betonowy-przepust/ 1 Cytuj
Major Opublikowano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2018 (edytowane) niestety z powodu braku czasu pisałem post na szybko i faktycznie nie wyszedł on najlepiej na świecie. W wypadku zginął Daniel Stopczyk i już mam informacje, że ekipa znajomych motocyklistów się zebrała, sam oczywiście też będę. https://epainfo.pl/motocyklista-nie-zyje-zmarl-w-drodze-do-szpitala/ tutaj link do artykułu z wypadku. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów Edytowane 11 Września 2018 przez Major (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Shido Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2018 https://motocykle-lodz.pl/topic/15124-pożegnanie-daniela-1209/Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
radzios2 Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) Każda taka wiadomść każe mi zwolnić. I nie chodzi tu tylko o jazdę na moto. Tu chodzi o całe życie. Wyrazy współczucia dla bliskich. Edytowane 12 Września 2018 przez radzios2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi