Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

7 5 12:25:25

Ostatnie pożegnanie Daniela 12.09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim,

mój dobry kumpel kilka dni temu uległ śmiertelnemu wypadkowi na motocyklu w Pabianicach. 

Pogrzeb odbędzie się dnia 12.09 (środa) o godzinie 13:00 w kaplicy cmentarnej w Łagiewnikach. 

Wszystkich którzy chcą wziąć udział w ostatnim pożegnaniu zapraszam na zbiórkę o godzinie 12:30 przy McDonalds w Zgierzu. Dajcie proszę znać tutaj albo na PW kto może się zjawić. 

Z góry dziękuę, pozdrawiam 💪

Opublikowano

Czy ktoś z forum jest zainteresowany przybyciem? 

Opublikowano

widze że nikt nie odpisał więc.. pomimo powagi sytuacji dwa zdania

-nie mam bladego pojęcia kim jest "Twój dobry kumpel", nie znam go, i raczej nikt nie wie nawet czy go znał, bo "mój dobry kumpel" nic nikomu nie mówi..
-troche słabo brzmi sformułowanie "zainteresowany przybyciem" na pogrzeb.

współczuję straty, trzymaj się.

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Cześć, mój Brat Daniel zginął w wypadku motocyklowym w Pabianicach 4.09. Jutro (12.09) odbywa się pogrzeb w Kościele w Łagiewnikach-Łódź o godzinie 13.00. Jeszcze nie wiem co robi się w takich sytuacji i jak poinformować wszystkich o mojej tragedii i jak uszanować jego pamięć. Wiem, ze do ostatniego momentu robił to co kochał, czyli to co Wy-zatraca się w prędkości.
Jeśli jesteście ktokolwiek będzie miał ochotę zaryczeć silnikiem po raz ostatni dla Daniela to jego znajomi motocykliści z okolic Łodzi/Pabianic spotykają się jutro przed Kościołem w Łagiewnikach, (ceremonia pogrzebowa odbędzie się na cmentarzu w Łagiewnikach).
https://epainfo.pl/motocyklista-ciezko-ranny-uderzyl-w-betonowy-przepust/

Opublikowano (edytowane)

niestety z powodu braku czasu pisałem post na szybko i faktycznie nie wyszedł on najlepiej na świecie. W wypadku zginął Daniel Stopczyk i już mam informacje, że ekipa znajomych motocyklistów się zebrała, sam oczywiście też będę. 

https://epainfo.pl/motocyklista-nie-zyje-zmarl-w-drodze-do-szpitala/   tutaj link do artykułu z wypadku.

Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów

Edytowane przez Major (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

Każda taka wiadomść każe mi zwolnić. I nie chodzi tu tylko o jazdę na moto. Tu chodzi o całe życie. Wyrazy współczucia dla bliskich.

Edytowane przez radzios2 (wyświetl historię edycji)