Major Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Cześć wszystkim, mój dobry kumpel kilka dni temu uległ śmiertelnemu wypadkowi na motocyklu w Pabianicach. Pogrzeb odbędzie się dnia 12.09 (środa) o godzinie 13:00 w kaplicy cmentarnej w Łagiewnikach. Wszystkich którzy chcą wziąć udział w ostatnim pożegnaniu zapraszam na zbiórkę o godzinie 12:30 przy McDonalds w Zgierzu. Dajcie proszę znać tutaj albo na PW kto może się zjawić. Z góry dziękuę, pozdrawiam 💪 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Czy ktoś z forum jest zainteresowany przybyciem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 widze że nikt nie odpisał więc.. pomimo powagi sytuacji dwa zdania -nie mam bladego pojęcia kim jest "Twój dobry kumpel", nie znam go, i raczej nikt nie wie nawet czy go znał, bo "mój dobry kumpel" nic nikomu nie mówi.. -troche słabo brzmi sformułowanie "zainteresowany przybyciem" na pogrzeb. współczuję straty, trzymaj się. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mery44 Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Cześć, mój Brat Daniel zginął w wypadku motocyklowym w Pabianicach 4.09. Jutro (12.09) odbywa się pogrzeb w Kościele w Łagiewnikach-Łódź o godzinie 13.00. Jeszcze nie wiem co robi się w takich sytuacji i jak poinformować wszystkich o mojej tragedii i jak uszanować jego pamięć. Wiem, ze do ostatniego momentu robił to co kochał, czyli to co Wy-zatraca się w prędkości.Jeśli jesteście ktokolwiek będzie miał ochotę zaryczeć silnikiem po raz ostatni dla Daniela to jego znajomi motocykliści z okolic Łodzi/Pabianic spotykają się jutro przed Kościołem w Łagiewnikach, (ceremonia pogrzebowa odbędzie się na cmentarzu w Łagiewnikach). https://epainfo.pl/motocyklista-ciezko-ranny-uderzyl-w-betonowy-przepust/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 (edytowane) niestety z powodu braku czasu pisałem post na szybko i faktycznie nie wyszedł on najlepiej na świecie. W wypadku zginął Daniel Stopczyk i już mam informacje, że ekipa znajomych motocyklistów się zebrała, sam oczywiście też będę. https://epainfo.pl/motocyklista-nie-zyje-zmarl-w-drodze-do-szpitala/ tutaj link do artykułu z wypadku. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów Edytowane 11 Września 2018 przez Major (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 https://motocykle-lodz.pl/topic/15124-pożegnanie-daniela-1209/Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzios2 Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) Każda taka wiadomść każe mi zwolnić. I nie chodzi tu tylko o jazdę na moto. Tu chodzi o całe życie. Wyrazy współczucia dla bliskich. Edytowane 12 Września 2018 przez radzios2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi