Kejcior Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 1 godzinę temu, Mrozu napisał: nawet na jednym sie nie zalapalem nie rycz, za niedługo foty by Kejcior (właśnie nad nimi siedzę ) 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozu Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 14 minut temu, Kejcior napisał: nie rycz, za niedługo foty by Kejcior (właśnie nad nimi siedzę ) narazie tylko smutlem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 @Mrozu Ty masz fajne foty tyle Ci powiem@Piuriel moim zdaniem, też masz fajne mimo mojej "słabej" pozycji RESZTA też ma fajne foty, WSZYSCY macie fajne foty, że aż Wam zazdroszczę, że ja takich nie mam to tyle co Wam zdradzę , czekajcie na efekty 2 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozu Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 @Kejcior czekam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthewsmoto Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Dnia 17.09.2018 o 11:24, kosmaty napisał: no szkoda tylko że nie wziąłeś sobie do serca tego że to nie speed day tylko doskonalenie techniki jazdy, a to co ty robiłeś powinieneś z automatu wylecieć z toru bo wkurwiłeś wszystkich których mogłeś Kosmaty, to jezdzac rowno z instruktorem jego tempem mozna sie nastepnym razem znowu flagi spodziewac co?;) To co bedzie jak ktos pojedzie szybciej niz instruktor cwiczac technike jazdy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 innym jest ćwiczenie techniki a innym ściganie się, wy robiliście to drugie 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthewsmoto Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, Matthewsmoto napisał: Kosmaty, to jezdzac rowno z instruktorem jego tempem mozna sie nastepnym razem znowu flagi spodziewac co?;) To co bedzie jak ktos pojedzie szybciej niz instruktor cwiczac technike jazdy? To bylo tempo na jakies 1 min 7 sekund wiec do scigania to jeszcze zabraklo jakies 7 sekund na kolku wiec bardzo duzo. Nie chce sie klocic o to i bic piany ale tam sie jezdzi o wiele szybciej i tylko tak Wam sie wydawalo. Kto tam jezdzi to wie o czym mowie. Przejechalem na tym torze kilka tysiecy kilometrow wiec po predkosciach na wyjsciach i prostej potrafie rozroznic jakim tempem jade. Np na prostej przy szybiej jezdzie na lini start meta mam czasmi 170 kmh a tu mialem moze 100-110 kmh wiec... dobra koniec tematu ale nie chce zeby ludzie mysleli ze chcialem ich pozabijac!!! Edytowane 18 Września 2018 przez Matthewsmoto (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthewsmoto Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Aha Kosmaty jeszcze jedno jak organizujecie cos na torze to warto wiedziec cos na temat flag. Zolta to niebezpieczenstwo na torze typu wywrotka, olej, piach itp a indywidualne ostrzezenie to bialo czarna flaga zawsze! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Przyznaję tu rację Mateuszowi. Jeżeli jeździł w okolicy 1;07 to to była jazda taka jak moja. Ktoś tam stoperem mierzył czasy i podleciał do mnie na początku, że mam według stopera ok 1:10Następna tura według stopera 1:08 miałem a mnie nie pogonili i nie wymachali flagą. Przepraszam, ale to do niczego nie prowadzi. Olejmy ten temat, bo bijemy się o to co by było gdyby mleko się rozlało a nawet nikt kartonu z nim nie otworzył. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 6 godzin temu, Bocian@13 napisał: Link już nie działa Pozostaje czekać - może od razu będą wszystkie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 (edytowane) 7 godzin temu, Kejcior napisał: @Piuriel moim zdaniem, też masz fajne mimo mojej "słabej" pozycji Wróciłem do domu i link nie działa Jutro robię wjazd na sklep w celu roszczeń Edytowane 18 Września 2018 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 poprawiony link już działa częstujcie się https://photos.app.goo.gl/EyjPTMtygQgqHuMt8 4 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Hehe. Rychu jest tak nisko jakby zobaczył na ziemi "pisiont groszy" Nie ma to jak małe, lekkie moto i "trochę" wprawy. Zacne foty milordzie 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Tak jak obiecaliśmy czas na rozdanie nagród dla uczestników z imprezy FŁM TRACK DAY 2018 - #1 edycja Zwycięzców prosimy o cierpliwość. Będziemy się z każdym kontaktować osobno 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 A za co te nagrody? Nie wiedziałem, że jest jakiś konkurs 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukaszk Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) Dnia 18.09.2018 o 07:46, Kejcior napisał: https://photos.app.goo.gl/5NZdLsyFnga1ZYqYA Pierwsza część zdjęć, dla tych co nie mają fb 404. Wystąpił błąd. a już wyżej jest link to poranna grupa chyba czekamy na popołudniową (ostatnią grupre) Edytowane 19 Września 2018 przez łukaszk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 3 minuty temu, łukaszk napisał: zdjęć nie ma Są, 4 posty wyżej https://photos.app.goo.gl/EyjPTMtygQgqHuMt8 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Również dziękujemy za wspaniałą zabawę Cieszymy się, że mogliśmy się pojawić na miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 https://drive.google.com/open?id=1MU-1ac7P6_tfTp4ecw2ylG6MOlWywSZz Link do waszych zdjęć z torowania, które robiłam Wam ja 4 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 https://drive.google.com/open?id=1VznfkeDHjAMJ_G6v9zgY2_UtT_gdYoZ5 kolejna porcja fotek! Widzisz foty na facebook'u? Oznacz siebie i znajomych! 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokornyZlomNaZakrecie Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Dnia 16.09.2018 o 20:14, Matthewsmoto napisał: Ciekawe czy ktos zalapal bakcyla na torowanie? To uzaleznia i to mocno! Po dobrym dniu na torze jezdzic szybciej po ulicy juz sie nie chce! Ja złapałem troche w tym sezonie. Szkoda, że motor to totalny gruz ulepiony z byle czego. Raz w czerwcu pojechałem (pomimo, że jest to mój pierwszy sezon motocyklowy w ogóle) to tor później odwiedziłem 8razy (efekt głowica padła). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthewsmoto Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 20 godzin temu, pokornyZlomNaZakrecie napisał: Ja złapałem troche w tym sezonie. Szkoda, że motor to totalny gruz ulepiony z byle czego. Raz w czerwcu pojechałem (pomimo, że jest to mój pierwszy sezon motocyklowy w ogóle) to tor później odwiedziłem 8razy (efekt głowica padła). To miales udany pierwszy sezon a po 8 razach na torze nauczyles sie wiecej niz inni przez duzo dluzszy czas, tez tak to oceniasz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokornyZlomNaZakrecie Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 3 godziny temu, Matthewsmoto napisał: To miales udany pierwszy sezon a po 8 razach na torze nauczyles sie wiecej niz inni przez duzo dluzszy czas, tez tak to oceniasz? No pewnie i dzięki za podpowiedzi, bez których pewnie poszło by znacznie gorzej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthewsmoto Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 2 godziny temu, pokornyZlomNaZakrecie napisał: No pewnie i dzięki za podpowiedzi, bez których pewnie poszło by znacznie gorzej! fajnie, ze moglem sie przydac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4ride.pl Opublikowano 28 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Cześć Chcielibyśmy Was bardzo przeprosić za zaistniałą sytuację w związku z artykułem jaki ukazał się na portalu https://dobresklepymotocyklowe.pl/. Niestety "daliśmy ciała" i nie zweryfikowaliśmy treści przed publikacją artykułu... Mądrzejsi i bogatsi w doświadczenie obiecujemy, że dołożymy wszelkich starań żeby podobne sytuacje nie miały miejsca w przyszłości. Jeszcze raz przepraszamy i dziękujemy na wyrozumiałość! Pozdrawiamy, Ekipa 4ride.pl 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi