Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

FŁM TRACK DAY 2018 - #1 edycja 13.09.2018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1211305303_FM-grafika-na-wydarzenie_akce

Chcesz spróbować torowania, ale masz obawy czy podołasz?
Myślisz o tym, ale nigdy się nie zdecydowałeś?
Lubisz to, ale koszty są za wysokie ?
- Możesz wjechać na tor z nami i poczuć jak to jest, bo Twoje bezpieczeństwo jest dla nas ważne.

Zapraszamy na #1 edycję FŁM Track Day na Tor Łódź, na której zapewniamy:
a) jazdy po torze za 50 PLN w grupie początkującej lub zaawansowanej (pod okiem instruktorów z Szkoła Motocyklowa Turbo dla zainteresowanych)

b) grill z pysznym jedzeniem za symboliczne "co łaska" (dzięki współpracy z GROT - Zakład Przetwórstwa Mięsnego)

c) moc atrakcji i gadżetów od FordStore Łódź z asystą pojazdu Ford Mustang

d) kontrolę stanu Waszego moto z możliwością podpięcia pojazdu pod komputer i wsparcie serwisowe za symboliczne "co łaska" (dzięki współpracy z Tim Motocenter)

e) możliwość zamówienia (nowość!) karbonowych felg oraz wysokiej jakości owiewek torowych i nie tylko dzięki District21.pl

f) możliwość testowania kasków SHOEI oraz ARAI od 4ride.pl

g) możliwość jazd na testowych motocyklach z oferty Liberty Motors Łódź & BMW Liberty Motors Łódź !

Czego można chcieć więcej...? Piękne kobiety i tysiące zdjęć też będą zapewnione dzięki firmie Jarod DRONE Pilot :cheers:

Ten 13-ty będzie inny niż wszystkie dotąd. Gwarantujemy :)

UWAGA! Liczba miejsc ograniczona, zapisy przyjmujemy tylko i wyłącznie poprzez formularz: https://goo.gl/forms/AzWOOggxnNO3St2E2
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
*** Grupy będą odpowiednio podzielone na 15-osobowe składy i czas zostanie zbilansowany, tak aby każdy z Was odbył kilka sesji 15-20 minutowych. W cenie 50 zł dajemy Wam dostęp do pełnej infrastruktury obiektu, zapewniamy zaplecze gastronomiczne i opiekę medyczną oraz instruktorów dla zainteresowanych uczestników. Taka okazja już może się nie powtórzyć!***

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Taka okazja przejdzie koło nosa 😥

Opublikowano

Zgłoszenie wysłane 😊

Opublikowano

Wysłane 😁

Opublikowano

Ode mnie też poszło :) :riding:

Opublikowano

Zobaczę jak z czasem będzie u mnie. Fajna inicjatywa. Jakiś pucharek czy coś jest? 😛

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

27a1.png➡️ Ze względu na ogromną ilość zainteresowanych i ponad 100 wypełnionych poprawnie formularzy w ciągu 24h przypominamy, iż liczba miejsc jest ograniczona na obiekcie i zadecyduje kolejność zgłoszeń. Będziemy do każdego z Was się odzywać drogą mailową lub telefoniczną, nie mniej jednak lista może zostać zamknięta nawet jeszcze dziś!

Jednakże ogromnie cieszy nas Wasza motywacja, ponieważ ponad 75% wypełnionych zgłoszeń pochodzi od początkujących motocyklistek/motocyklistów, którzy będą pierwszy raz na torze. To oznacza, że jest potrzeba spotkań i szkoleń na takich obiektach 2714.png✔️2714.png✔️2714.png✔️

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Opublikowano
Zobaczę jak z czasem będzie u mnie. Fajna inicjatywa. Jakiś pucharek czy coś jest?
Typowe szkolenie, bez pomiarów czasu, bez ścigania, bez rywalizacji.
Opublikowano
13 godzin temu, Suchy-wolk napisał:

27a1.png➡️ Ze względu na ogromną ilość zainteresowanych i ponad 100 wypełnionych poprawnie formularzy w ciągu 24h przypominamy, iż liczba miejsc jest ograniczona na obiekcie i zadecyduje kolejność zgłoszeń. Będziemy do każdego z Was się odzywać drogą mailową lub telefoniczną, nie mniej jednak lista może zostać zamknięta nawet jeszcze dziś!

Jednakże ogromnie cieszy nas Wasza motywacja, ponieważ ponad 75% wypełnionych zgłoszeń pochodzi od początkujących motocyklistek/motocyklistów, którzy będą pierwszy raz na torze. To oznacza, że jest potrzeba spotkań i szkoleń na takich obiektach 2714.png✔️2714.png✔️2714.png✔️

W weekend byłoby jeszcze więcej, super pomysł niestety w tyg nie dam rady :( 

" Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " 

Opublikowano

czekam na e-maila :) chciałbym w końcu pojawić się na torze ;)

Jutro to dziś, tyle że jutro 

Opublikowano

A do kiedy możemy spodziewać się odpowiedzi? Bo chciałbym wiedzieć czy urlop ogarniać 😃🤒

Opublikowano

I jak sytuacja wygląda ?? 

Będą jeszcze miejsca ?

Opublikowano

maile miały być sobota-niedziela .... nadal ich brak ... już urlop wypisałem ... ehhh

może potrzebne są ręce do pracy to chętnie pomogę ? :)

Jutro to dziś, tyle że jutro 

Opublikowano

mail przyszedl i przelew poszedl :D widziemy sie 13/09 :D 

Opublikowano

zostały rozesłane dziś maile do osób, które się dostały na listę. Sprawdzajcie czy wiadomość nie trafiła do spamu :) jeśli jej nie ma to oznacza, że tym razem się nie załapaliście. Zgłoszeń było niezwykle dużo :)

Opublikowano

YES 😀 Mail przyszedł - kasa wpłacona - urlop załatwiony - do zobaczenia 13 września 😁

Opublikowano (edytowane)
Dnia 4.09.2018 o 16:29, Mała napisał:

zostały rozesłane dziś maile do osób, które się dostały na listę. Sprawdzajcie czy wiadomość nie trafiła do spamu :) jeśli jej nie ma to oznacza, że tym razem się nie załapaliście. Zgłoszeń było niezwykle dużo :)

Jak to nie tajemnica , to można wiedzieć ile osób się zakwalifikowało ?? Tak z czystej ciekawości ?

Suchy: 90 osób.

Edytowane przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

27a1.png➡️ Nasz partner imprezy 4ride.pl przygotował dla Was nie lada atrakcje!

1. Na miejscu czekać będą kaski testowe do jazdy za free:
- SHOEI X-SPIRIT, NXR, RYD, NEOTEC
- ARAI CHASER-X
- HJC R-PHA 11, R-PHA 70

2. Zaprezentujemy pokaz odpalenia poduszki powietrznej na przykładzie kurtki Held Carese II LIKE.png

3. Rozdamy energetyki dla pierwszych chętnych na stoisku 4ride.pl

4. Zaprezentujemy środki do czyszczenia i konserwacji odzieży oraz kasków

2714.png✔️ Całość dostępna przez cały dzień imprezy na terenie Tor Łódź 1f642.png

Opublikowano

27a1.png➡️Przez cały dzień trwania imprezy będziecie mogli skorzystać z porad serwisowych, diagnostyki komputerowej i szybkich przeglądów motocykli wraz z naciągiem łańcucha. To wszystko pod namiotem firmy Tim Motocenter, który będzie na Was czekać od 9:00 na miejscu LIKE.png Polecamy!

Opublikowano

Impreza jest zamknięta? W sensie tylko dla zapisanych czy mogę podjechać i przybić piątkę?

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Mozesz podjechac moto postawisz przed torem 

Opublikowano

Nie zapisałem się bo nie miałem moto. Ale już mam :). Niestety tylko jako obserwator tym razem.

Opublikowano (edytowane)

Jak wrażenia z pierwszego FŁM Track Day ? Wszyscy zadowoleni? A może macie jakieś sugestie, co można by poprawić? Chętnie poznamy Wasze zdanie , dlatego zapraszamy również do krótkiej ankiety.

https://web.facebook.com/events/226918118005299/permalink/230790654284712/

Edytowane przez tomahouk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano
27 minut temu, Kejcior napisał:

Mam nadzieję, że jak je zobaczycie, będziecie je udostępniać i chwalić się nimi na waszych profilach

Nie ma fb :hi:Jak amisz żyję :D

╭〔︶︵︶〕