PrzemekN Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Jadę sobie dziś Zieloną i próbuję wyprzedzić tramwaj z prawej. Nagle tramwaj zaczyna dzwonić jak szalony. Okazało się, że z lewej wyprzedza go drugi motocykl. Widziałem już taki numer kilka dni temu na Kilińskiego. Tramwaj na przystanku, a koleś go z lewej skuterem atakuje. Coś się w przepisach zmieniło i wolno tak? Ja starej daty jestem i jakoś mi się w głowie to nie mieści, żeby tak tramwaje wyprzedzać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 nic się nie zmieniło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Pokaż to miejsce na mapie googla, z lewej wyprzedzać skuterem, to trzeba mieć ładnego kopa 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozu Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Art. 24 - Ustawa o Ruchu Drogowym 4. Pojazd szynowy może być wyprzedzany tylko z prawej strony, chyba że położenie torów uniemożliwia takie wyprzedzanie lub wyprzedzanie odbywa się na jezdni jednokierunkowej. czyli jak niema miejsca z prawej to mozna lewa. ja to tak rozumiem i autem zdarza mi sie wyprzedzic lewa, zreszta jak na krawedzi drogi stoja auta to motocyklem tez 10 godzin temu, PrzemekN napisał: Widziałem już taki numer kilka dni temu na Kilińskiego. Tramwaj na przystanku, a koleś go z lewej skuterem atakuje. jak tramwaj na przystanku to to juz nie jest wyprzedzanie, wiec w tym nie widze nic zlego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekN Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) Skuter był na Kilińskiego między Tuwima i Zamenhofa. Tam są przystanki blisko to się tramwaj nie rozpędza. Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez PrzemekN (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi