Challenger Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam Pacjent Triumph Tiger 800 XC mam wuswietlaczu symbol klucza Jak skasowac?? Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez Challenger (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Hej, Próbowałeś tak:http://lmgtfy.com/?q=Triumph+Tiger+800+XC+ mam+wuswietlaczu+symbol+klucza lub na serwisie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Suchy-wolk Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2018 @Piuriel najlepsze jest to, że ten adres (FŁM) wyskakuje w wynikach jako pierwszy po szybkiej indeksacji Chyba najszybciej podepnij się pod kompa i zdiagnozuj przede wszystkim skąd wynika błąd, po co kasować skoro może być usterka faktycznie poważna? https://www.triumphtalk.com/threads/tiger-800xc-reset-engine-service-light.20178/ 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Shido Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2018 najgorsze co może być, to właśnie taka sytuacja jak teraz: - pytanie - użyj google - pierwszy wynik wyświetlanie to do tego samego tematu A potem za kilka lat ktoś szuka rozwiązania problemu i lata od forum do forum gdzie każdą odpowiedzią na pytania jest "użyj google" 😕 0 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2018 23 minutes ago, Shido said: najgorsze co może być, to właśnie taka sytuacja jak teraz: - pytanie - użyj google - pierwszy wynik wyświetlanie to do tego samego tematu A potem za kilka lat ktoś szuka rozwiązania problemu i lata od forum do forum gdzie każdą odpowiedzią na pytania jest "użyj google" 😕 a to gdzie była odpowiedź już nie działa 2 Cytuj
Piuriel Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Hehe, to chyba do ogarnięcia, że się trafiło w google na własny temat i trzeba kliknąć następny 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Challenger Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2019 niestety w TT800 i innych wytworach z Hinckley trzeba podpiąć kompa i skasować po zdiagnozowaniu. akurat u mnie to była przypominajka. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi