ErR Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Siema, ostatnio dość mocno gnając przez łąkę pod koło wyskoczył mi duży kamień, nie udało się go ominąć więc uderzenie i gleba. Przednia obręcz lekko dostała i się wygięła na jednym boku. Może ktoś orientuje się, gdzie mógłbym ją naprostować? Bo samochodowe felgi to robią wszędzie ale motocyklowe/enduro to już ze świecą szukać ... 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2018 ja kiedyś prostowałem w miejscowości Wròblew za Sieradzem - 602634983 - mam nadzieję, że numer aktualny. Namiar miałem z forum fazera, dobry spec. Dzwoń i pytaj. 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
master611 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2018 2 godziny temu, jaquzie napisał: ja kiedyś prostowałem w miejscowości Wròblew za Sieradzem - 602634983 - mam nadzieję, że numer aktualny. Namiar miałem z forum fazera, dobry spec. Dzwoń i pytaj. numer aktualny,potwierdzam w calosci, ogarnia temat ten czlowiek 0 Cytuj
ErR Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Super. Przedzwonię w poniedziałek i obczaimy czy da sobie radę z moim problemem Dzięki ! 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi