Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4ride.pl Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Cześć, jako, że dołączyliśmy do Waszej społeczności, chcieliśmy się z Wami oficjalnie przywitać Z częścią z Was mieliśmy okazję poznać się w tym roku na otwarciu naszego łódzkiego oddziału. Jesteśmy stosunkowo młodym punktem na motocyklowej mapie Łodzi, więc jeśli jeszcze nas nie odwiedziliście to serdecznie zapraszamy - znajdujemy się przy ul. Marcina Kasprzaka 6. Dysponujemy szerokim wyborem odzieży, kasków, części i akcesoriów motocyklowych wielu znanych marek, takich jak: Alpinestars, Arai, HJC, Held, Shima, Rebelhorn, Airoh, Shoei, Schuberth, Shad, Givi, Kappa, 4SR, LS2, Bell, Brubeck, Oxford, FOX, RST, Freestar, Nolan, Shark, Motul, MottoWear, Scorpion, TCX, Forma, Sidi, TomTom, Sena, Cardo, Tschul, Midland, Fly Racing, Shift i wiele, wiele innych. Naszą ofertę możecie sprawdzić na stronie www.4ride.plJesteśmy do Waszej dyspozycji: pn - pt 10 - 19 soboty 10 - 18 niedziele handlowe 10 -14 Zapraszamy Was również do odwiedzenia naszych pozostałych oddziałów stacjonarnych:Gdańsk, Katowice, Poznań, Warszawa, Wrocław. W razie jakichkolwiek pytań służymy pomocą, a na wszystkie Wasze pytania postaramy się na bieżąco odpowiadać 5 Cytuj
ro6ert Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Byłem już tam kilka razy, zakupów dokonałem. Polecam - szeroki asortyment (jak czegoś brak, to szybko jest sprowadzane bez żadnych zadatków) oraz fachowa obsługa :) 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Siemanko. Byłem na otwarciu. Pozdrawiam. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lancet Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Trza będzie zajrzeć. 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
4ride.pl Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Dnia 18.08.2018 o 18:01, Lancet napisał: Trza będzie zajrzeć. Gorąco zapraszamy 0 Cytuj
spowiednik Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Sklep dobry, nie mogę na nic narzekać. Poszukali, doradzili, ceny OK. 1 Cytuj
outsidermma Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2018 Gorąco polecam! Miła obsługa. Zakup rękawic z małymi przebojami, oczywiście po mojej stronie. Albo bardziej po stronie mojego banku 1 Cytuj
Pajmon Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2018 Ja także już wypróbowałem....RAM Mount zakupiono, miło, fachowo, polecam. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi