Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4ride.pl Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Cześć, jako, że dołączyliśmy do Waszej społeczności, chcieliśmy się z Wami oficjalnie przywitać Z częścią z Was mieliśmy okazję poznać się w tym roku na otwarciu naszego łódzkiego oddziału. Jesteśmy stosunkowo młodym punktem na motocyklowej mapie Łodzi, więc jeśli jeszcze nas nie odwiedziliście to serdecznie zapraszamy - znajdujemy się przy ul. Marcina Kasprzaka 6. Dysponujemy szerokim wyborem odzieży, kasków, części i akcesoriów motocyklowych wielu znanych marek, takich jak: Alpinestars, Arai, HJC, Held, Shima, Rebelhorn, Airoh, Shoei, Schuberth, Shad, Givi, Kappa, 4SR, LS2, Bell, Brubeck, Oxford, FOX, RST, Freestar, Nolan, Shark, Motul, MottoWear, Scorpion, TCX, Forma, Sidi, TomTom, Sena, Cardo, Tschul, Midland, Fly Racing, Shift i wiele, wiele innych. Naszą ofertę możecie sprawdzić na stronie www.4ride.plJesteśmy do Waszej dyspozycji: pn - pt 10 - 19 soboty 10 - 18 niedziele handlowe 10 -14 Zapraszamy Was również do odwiedzenia naszych pozostałych oddziałów stacjonarnych:Gdańsk, Katowice, Poznań, Warszawa, Wrocław. W razie jakichkolwiek pytań służymy pomocą, a na wszystkie Wasze pytania postaramy się na bieżąco odpowiadać 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Siemano 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Byłem już tam kilka razy, zakupów dokonałem. Polecam - szeroki asortyment (jak czegoś brak, to szybko jest sprowadzane bez żadnych zadatków) oraz fachowa obsługa :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Siemanko. Byłem na otwarciu. Pozdrawiam. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Trza będzie zajrzeć. 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Dnia 18.08.2018 o 18:01, Lancet napisał: Trza będzie zajrzeć. Gorąco zapraszamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Sklep dobry, nie mogę na nic narzekać. Poszukali, doradzili, ceny OK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outsidermma Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Gorąco polecam! Miła obsługa. Zakup rękawic z małymi przebojami, oczywiście po mojej stronie. Albo bardziej po stronie mojego banku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Ja także już wypróbowałem....RAM Mount zakupiono, miło, fachowo, polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi