Skocz do zawartości

Zaproszenie na Ślub 18.08.18

Join_Zgasmi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich! Chciałbym zorganizować przejazd - obstawe pod ślub mojego Kuzyna który odbędzie sie tej soboty, wiem, że termin krótki, są wakacje, ludzie mają urlopy ale może znajdzie sie garstka ludzi z wolnym czasem chętnych do uczestnictwa w tym ważnym dla Kuzyna dniu. Na ten moment obstawa liczy 4 motocykle plus moto pary młodej. Obecny stan był zaplanowany przez samych nowożeńców lecz ja bym chciał zrobić wraz z Wami im tą niespodziankę i liczbę zmotocyklowanych powiększyć na tyle ile będzie to możliwe, czyli wszystko zależy od Was ;) Ślub odbędzie sie w urzędzie stanu cywilnego przy ulicy Zgierskiej 71 o godzinie 17.00, a wyjazd z okolic ulicy Traktorowej na Teofilowie przemysłowym, moglibyśmy sie umówić o godzinie 16.00 na rondzie ulic Traktorowej i Świętej Teresy. A tam gdy zajedzie para młoda Łututu, kto może małe palenie gumy i jazda :) Byłbym wdzięczny za obecność, wiem że każdy z nas chciałby podobnej obstawy i możecie być pewni, że gdy odczytam kolejne zaproszenie z pewnością sie pojawię, sama przyjemność :)Dzięki wielkie i pozdrawiam Wszystkich! LWG!

Mordo ja prosze o uczestnictwo zmotocyklowanych pasjonatów na przejazd jednego tak samo oddanego dwóm kółkom bratu który od majtka jak ja czy chociażby reszta wymienionych w powyższym poście jadących na moto gości ma styczność z moto światem, nie bez powodu jedziemy na motorach do ich ślubu.. Nie wiem czy wiesz ale dla pasjonatów jest to samą przyjemnością wsiąść na moto i sie przelecieć chociażby Łódź w te i we w te, więc czemu nie uczestniczyć w takim przejeździe, sam brałem udział w podobnym i było nie tyle miło mi co samej parze młodej, mega sie cieszyli. To nie jest poszukiwanie znajomych na ślub tylko na przejazd niespodzianke. Czytamy ze zrozumieniem.

Witam. Zaszły małe zmiany i wyruszamy troche wcześniej o 15.30 lecz Zważając na pogodę i małe zainteresowanie pewnie nikt sie nie zjawi co w sumie nie zaskakuje. Do zobaczyska na drodze. Lwg!

Kolego, masz 3 wpisy na forum, nie wspominając, że wszedłeś tu "z buciorami" nie zaglądając nawet do powitalni i nie szanując zasad, ktòre tu obowiązują (ten temat od razu powinien polecieć w kosz), nie wiem czy ktoś Cię kojarzy (ja nie), nie wiemy kim jest Twòj kuzyn, i dziwisz się, że jest małe zainteresowanie Twoim tematem? 😑

Mnie to nie zaskakuje ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆