eramus Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Witam. Pękło mi szko w telefonie Huawei P9 lite polecacie jakis serwis co wymieni szko dobrze i w rozsądnej cenie ? Najlepiej Bałuty 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
julian85 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2018 spytaj @Gregor76, wybitny specjalista w tej dziedzinie... 0 Cytuj
malyanio Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 534 422 225 Łódź, ul.Pomorska 77. Chłopaki ogarniają temat. Korzystałem z ich usług już kilka razy. Ceny też przystępne... 2 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Odświeżę nieco temat: gdzie w Łodzi w miarę szybko wymienię baterię w samsungu s10? Zależałoby mi na tym, żeby to udało się zrobić w jeden dzień. Mogę dać zaliczkę lub z góry zapłacić za baterię, a później za usługę, ale nie chcę zostawiać telefonu na 3-4 dni. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Piuriel Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2024 W zgierzu jest serwis naszego kolegi z forum. Ogarnie. @MaciejM https://www.facebook.com/NaprawiaczSerwis/ Smiało polecam, od lat korzystam. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Rekomendowane odpowiedzi