eramus Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Witam. Pękło mi szko w telefonie Huawei P9 lite polecacie jakis serwis co wymieni szko dobrze i w rozsądnej cenie ? Najlepiej Bałuty 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 spytaj @Gregor76, wybitny specjalista w tej dziedzinie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 534 422 225 Łódź, ul.Pomorska 77. Chłopaki ogarniają temat. Korzystałem z ich usług już kilka razy. Ceny też przystępne... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Odświeżę nieco temat: gdzie w Łodzi w miarę szybko wymienię baterię w samsungu s10? Zależałoby mi na tym, żeby to udało się zrobić w jeden dzień. Mogę dać zaliczkę lub z góry zapłacić za baterię, a później za usługę, ale nie chcę zostawiać telefonu na 3-4 dni. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia W zgierzu jest serwis naszego kolegi z forum. Ogarnie. @MaciejM https://www.facebook.com/NaprawiaczSerwis/ Smiało polecam, od lat korzystam. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi