leniuchmichał Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) Jest ktoś, kto sprzedaje lub serwisuje. Potrzebuje opinię i polecenie gdzie kupić Upatrzyłem sobie FAAC 414 i duga w kolejności BENINCA BILL 30 Brama 2x 1,5 m lekka Z góry dziękuję za pomoc Edytowane 13 Sierpnia 2018 przez leniuchmichał (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andmst Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Wydaje mi się, że tego typu pytania najlepiej jest zadać na forach budowlanych. Ewentualnie na facebooku masz grupy typu "Budujemy dom" z kilkudziesięcioma tys członków. Myślę, że tam uzyskałbyś dosyć szybko wyczerpujące odpowiedzi. Opcjonalnie zgłoś się do jakieś firmy zajmującej się wdrożeniami tego typu instalacjami, z prośbą o pomoc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 24 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) @andrzej Napędy już założone i śmigają Tak tylko podpowiem Tobie na przyszłość, że jest tu bardzo dużo osób z różnych branż i czasami co nieco udaje się załatwić Miłego Dnia Edytowane 24 Września 2018 przez leniuchmichał (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Dnia 24.09.2018 o 14:41, leniuchmichał napisał: @andrzej Napędy już założone i śmigają Tak tylko podpowiem Tobie na przyszłość, że jest tu bardzo dużo osób z różnych branż i czasami co nieco udaje się załatwić Miłego Dnia Duży problem z montażem, da się to zrobić samemu czy jakaś wyższa szkoła jazdy ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 1 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Jeśli ogarniasz spawarkę, wiertarkę i podstawy elektryki to temat do zrobienia Wszystko zależy czy brama wymaga dostosowanie pod montaż siłowników. Trzeba tam zachować odpowiednie wymiary. Jedyne to instrukcja do programowania sterownika napisana językiem NASA . Zakładałem FAAC 414 - jest wygoda opłacało się . Łączny koszt wyszedł około 2 500 zł 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 2 godziny temu, leniuchmichał napisał: Łączny koszt wyszedł około 2 500 zł Też się zastanawiam nad siłownikami do bramy. Elektrykę, spawarke, wiertarke ogarniam na luzie. Powiedz mi tylko co musiałes dokupić że wyszło 2.5 tyś. Bo z tego co widzę same siłowniki wg ceneo mozna znaleźć za około 1.5 klocka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Na pewno trzeba doliczyć centralkę do sterowania, a to potrafi już różnie kosztować, no chyba że i to się zrobi samemu, ale wtedy już trzeba znać się na elektronice lutowaniu itd.Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 1 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Kompletny zestaw kupiłem za 1700 zł ( jest tam wszystko co potrzebne do działania bramy ) Ale doszły jeszcze, przewody prądowe, peszle, wzmocnienia bramy, dodatkowe piloty Tu złotówka tam złotówka i się uzbierało +/- 2 500 Jeśli masz już bramę przygotowane ( doprowadzoną elektryka i solidna brama ) to koszty dodatkowe nie zamkną się tak wysoko. 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 U mnie na szczęście wszystko jest już pociągnięte i przygotowane. Po ile pilot i ile było w komplecie ? Z dużej odległości łapie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 3 piloty w zestawie Dodatkowe piloty 60-70 zł 40-50 metrów na otwartej przestrzenie . z wnętrza samochodu około 10-15 metrów 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi